Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 10 z 12   [ Příspěvků: 113 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: sob 16. led 2010 4:37:33 
Tak se mi do rukou dostal ranný 4. Antoníček. (Díky Martine) Bohužel 3. Tondu mám v Praze a jelikož jsem doma nemohl jsem zatím kvalitně porovnat jeden s druhým. Pokud však můžu jen neodborně hodnotit, tak barva je nádherně do zelených oliv. Louche efekt je plný a chuťově mi zatím nepřišel nijak moc odlišný od 3ky, ovšem jak říkám neporovnával jsem ho zatím s Tondou 3 přímo, ale jen samostatně. Tak příští týden se budu snažit o další rozšíření mých subjektivních pocitů.

Celkově pak 4ku hodnotím velmi, velmi, ale opravdu velmi kladně :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: ned 17. led 2010 10:09:26 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Čtvrtý Antoníček se od třetího liší jen v technických detailech, receptura je stejná. Ale i z těch technických detailů jsou poznat rozdíly a to především ve vůni a lepší komplexnosti. Trochu větší změna bude až v pětce, kdy do receptu přidám jednu bylinu ;)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: ned 17. led 2010 12:19:50 
fuckin' amateur
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
Příspěvky: 4031
Rozdíl mezi 4. a 3. šarží mi naopak přijde hodně zřejmý. Zvláště vůní překonává svého předchůdce. Silné aroma nově přidané bylinky (raději pomlčím, co že to je, protože ©) do destilovacího procesu se zřetelně projevilo i v chuti. Je přírodně sladší, v mém vzorku mi přišla až dominující.

...ale nechme to na 12. února. ;)

_________________
- Moderní absinthe chutná moderně.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: ned 17. led 2010 19:50:32 
Já jsem ještě neměl možnost 3. a 4. porovnat najednou, takže jsem vycházel spíše z paměti mých chuťových pohárků. 4. určitě slaďoučká je, myslím, že i pravidelní cukrovači zde kostky nechají v krabici, jelikož doslazení není určitě potřeba.

Jasně pohovoříme 12.2. :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: úte 19. led 2010 20:18:31 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Tak a hotovo, dnes jsem odložil posledních 6 lahví z třetí šarže do archívu a tím jsem trojku uzavřel. Byla to hodně povedená šarže a budu na ni dlouho vzpomínat.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: pon 25. led 2010 22:21:31 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Čtverka je na lepší náladě! Změny jsou následující:

- barva v láhvi je ještě krásně zelená (tedy dnes ještě byla ;) )
- na přední etiketě chybí údaj o thujonu, kterýžto je stejně totálně jalový a nemá na absintu co dělat
- ve vůni tentokrát dominuje bylinka, kterou jsem v této šarži poprvé destiloval namísto macerování v barvící části, celkově je vůně výraznější a komplexnější

Ve zdraví užijte a dejte vědět vaše dojmy v recenzích či názorech. Díky!


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: úte 26. led 2010 12:42:09 
Vymývač
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
Příspěvky: 1233
Bydliště: czech republic
Jen drobná technická. Na profilu produktu odkazuješ na louche efekt. Po kliknutí tam naběhne tvoje video z A3, co to video aktualizovat na A4? (Ale to jen moje perfekcionistická povaha se ozvala. :lol: )

_________________
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: úte 26. led 2010 13:10:28 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Nové video natočím, pořádek muší bejt ;) Louche efekt bude ale v podstatě stejný, v tomto ohledu se čtverka od trojky neliší.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: úte 26. led 2010 15:31:09 
Vymývač
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
Příspěvky: 1233
Bydliště: czech republic
No, to nevadí. Tady jde spíš o princip a ten pocit, že člověk kouká na video toho produktu, na jehož profil kouká na e-shopu. :)

_________________
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine 3. šarže
PříspěvekNapsal: stř 24. úno 2010 11:09:49 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Pravděpodobně hned z kraje příštího týdne začnu destilovat pátou šarži tak, aby se do prodeje dostala kolem července-srpna. Opět dojde k pár změnám, jedna drobná bude v samotné destilaci, přidám už oznámenou novou bylinku a do barvící části přidám yzop z nového zdroje. Zvlášť velkou radost mám právě z toho yzopu, pochází z bioprodukce, ručně sbíraný a tříděný. Má tak úžasné aroma, že jsem si nechal pár deko tady v kanceláři aby mi to provonělo celý den ;)
Jen ta jedna nová bylinka a nový yzop (5x dražší než obyčejný) mi zvednou náklady na láhev o 14,- ale to je detail, do ceny se to nijak nepromítne. Chci mít ze St. Antoine výstavní kus ;)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 10 z 12   [ Příspěvků: 113 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia