Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 69 z 72   [ Příspěvků: 720 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 28. pro 2016 11:46:31 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 3773
Hoho! Tak to může opravdu být slavná třetí šarže! V tom případě gratuluju k nákupu, mám mám asi jen dvě láhve.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 28. pro 2016 20:36:12 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 17:43:39
Příspěvky: 562
3 Šarží? kde..... ? Must have tohle to... 3jku mám, sediment se nedělá a zdárně jí upíjím....
Jinak je to už dávno ale myslím že sedík měla 4ka? :)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2016 0:47:42 
Vymývač
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
Příspěvky: 828
Bydliště: Kralupy n/Vlt.
Wagi píše:
3 Šarží? kde..... ? Must have tohle to... 3jku mám, sediment se nedělá a zdárně jí upíjím....
Jinak je to už dávno ale myslím že sedík měla 4ka? :)

1. určitě, 2. tuším taky a pak ten rychle stočenej 1. mead base.

_________________
"Já, Vymývač VI. - z Tvůrcovy vůle umývač, mocný čistič a hlava vylitá, zdravím nóbl píče - Abstinentiána!"


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: pon 02. led 2017 16:34:21 
fuckin' amateur
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
Příspěvky: 3111
Největší sediment měla 2. šarže. První šarže se u mě (a na trhu) moc dlouho neohřála, takže jak to měla se sedimentem, nevím.

Mohl by tu někdo vyfotit svou láhev 1. šarže St. Antoine? Martine? ;)

_________________
- Moderní absinthe chutná moderně.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: úte 03. led 2017 0:43:10 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. bře 2010 3:29:52
Příspěvky: 588
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
a vůbec..když jsme u těch šarží... Neotevíral někdo v poslední době tu pátou? Zajímalo by mě co s takovou parádičkou udělal čas :)

_________________
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: sob 07. led 2017 21:36:57 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. bře 2016 18:06:43
Příspěvky: 201
Dnes jsem něco hledal ve svém archivu a narazil jsem na Toníka z 2. 11. 2011. Úplně jsem zapomněl, že něco takového doma ještě mám. Podle všeho jde o 8 šarži. Na dně je nepatrný sediment, ale není to nic hrozného. MeadBase 2013 ho má o trochu větší. Osobně mi to nevadí a doufám, že u Žufánků zůstanou u osvědčeného výrobního postupu. Pro mě je rozhodující hlavně chuť a tam jsem naprosto spokojen.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: čtv 02. úno 2017 10:36:38 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 3773
Jen taková zajímavost. Spustil jsem na novém webu kroniku a když si najdete rok 2007, tak uvidíte první návrhy na St. Antoine včetně prvního návrhu na název produktu. Ano, správně, St. Antoine se mohl jmenovat úplně jinak :) https://www.zufanek.cz/kronika/


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: čtv 02. úno 2017 22:18:48 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. bře 2016 18:06:43
Příspěvky: 201
Hezký a velmi poučný, hlavně historické fotografie a videa. Ty začátky to byl fakt hardcore s porovnáním co tam máte dnes.
A hned mi při čtení webu vyskočila otázka. Co ty oskeruše, bude něco spešl?


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: čtv 02. úno 2017 23:53:16 
fuckin' amateur
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
Příspěvky: 3111
Martin píše:
Jen taková zajímavost. Spustil jsem na novém webu kroniku a když si najdete rok 2007, tak uvidíte první návrhy na St. Antoine včetně prvního návrhu na název produktu. Ano, správně, St. Antoine se mohl jmenovat úplně jinak :) https://www.zufanek.cz/kronika/
Nádhera! :P U těch starých fotek jsme se ženou ololovali nemálo. :lol:

_________________
- Moderní absinthe chutná moderně.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2017 10:03:54 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 3773
Dobrý postřeh! Oskeruše! To je strom, který dobře rodí tak po 20 letech od vysazení. V minulém roce nám ty naše stromy daly oskeruší tak na 6 litrů pálenky. Takže vydržet!


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 69 z 72   [ Příspěvků: 720 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia