Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 5 z 82   [ Příspěvků: 812 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 82  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 15:32:08 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:48:06
Příspěvky: 405
Tak uz mam vzorek doma a nasel jsem mu i adekvatni zpusob ulozeni. No uznejte 8-)

Obrázek
Obrázek


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 15:59:55 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
No podívejme jaké se z toho stalo krásné balení! ;)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 8:09:17 
Mistr archivář
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 14. kvě 2009 7:43:11
Příspěvky: 294
Tak jsem si říkal, že s tím louche u St.Antoine musí být nějaký háček, že se z toho dá dostat trochu víc a povedlo se. Do brouilleuru jsem dal cca 10 kostek ledu a NEZALÉVAL vodou, ale nechal jsem pomalu rozpouštět led a po jednotlivých kapičkách stékat do absinthu (cca 40 cl). Trvalo to teda HODNĚ dlouho, ale výsledný efekt za to stál.
Příloha:
001.JPG


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 8:54:22 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Trpělivost louche přinesla! Zítra destiluju třetí šarži a už večer udělám první louche test ;)

edit: zašel jsem do pálenice na kontrolu a posílám fotku, jak vypadá macerát den před destilací.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 12:31:55 
*** Absinthe guru ***
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15. dub 2009 0:27:52
Příspěvky: 1531
uz se tesim :)
za jak dlouho se k treti sarzi dostaneme? :)

_________________
Omnia mea mecum porto.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 12:49:50 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Tak v prosinci. Řekl jsem si že to musím nechat minimálně 4 měsíce poležet. Do prodeje bych to nedal dřív ani v tom případě, když bych vyprodal druhou šarži a neměl čím vykrývat objednávky. Nic se nesmí uspěchat, zatraceně! ;)
Ale vycházet to vychází, druhá šarže by se tímto tempem mohla vyprodat asi v listopadu.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 13:01:35 
Rumcajs
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17. dub 2009 7:18:28
Příspěvky: 1142
Bydliště: Země
Trvalo jak dlouho macerace? Má hezkou barvu.

_________________
Já jsem s tebou v Rockland.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 13:14:14 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Doba macerace je už součástí receptu, takže to nechci veřejně. Ale napíšu ti to soukromě Tibro ;)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 13:37:05 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. kvě 2009 19:22:21
Příspěvky: 456
Bydliště: Praha 3 Žižkov
Martin píše:
Tak v prosinci. Řekl jsem si že to musím nechat minimálně 4 měsíce poležet. Do prodeje bych to nedal dřív ani v tom případě, když bych vyprodal druhou šarži a neměl čím vykrývat objednávky. Nic se nesmí uspěchat, zatraceně! ;)
Ale vycházet to vychází, druhá šarže by se tímto tempem mohla vyprodat asi v listopadu.

Budou krásné vánoce!
Martine, napíšeš pak na forum jak rozeznat dle lahve druhou šarži od třetí? Já kvůli archivaci.

_________________
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: St. Antoine
PříspěvekNapsal: stř 29. črc 2009 13:49:38 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Poznat se to bude dát jen podle data plnění, poslední litry z A2 jsme plnili v červenci a žádná A2 po tomto měsíci už plněna nebude. Aktuálně připravovaný A3 bude mít na 90% finální podobu a další šarže už budou velice podobné. Podařilo se mi totiž během testů vydegustovat ideální poměr bylin (tedy ideální pro moji mlsnou hubu).
Jakákoliv změna by už tvořila novou značku absintu. Ale vydržte ještě chvíli, ještě do konce roku připravím překvapení, obrovské překvapení...


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 5 z 82   [ Příspěvků: 812 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 82  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 51 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia