Habu píše:
To jsem předpokládal. Jen je docela překvapením, že i ten louche je mizerný. :-/ To by mě zajímalo, jaký byl použit recept.
Jak jsem si prošel výrobky Christoph Keller Stählemühle nevím co si myslet. U ovocných destilátů někdy "sťapané" úplně nesourodé druhy dohromady, až jsem se zježil, např. rybízy, a na straně druhé jednodruhové bylinné destiláty...
*
V každém případě má Christoph s eterickými oleji, (silicemi), zkušenosti a umí s nimi pracovat - umí se jich zbavit. Většinou jsou zákaly, (louche), jimi způsobené při destilacích siličnatých surovin senzoricky nepřijatelné.
A prakticky je mnohem jednodušší je do destilátů dostat než se jich zbavit a přitom zachovat jejích chuť a vůni.
Tak si myslím, že stejně jako u těch bylinných destilátů to udělal i u toho absintu, ale že jinak použil nebo inspiroval se klasickými Rp.