Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 7   [ Příspěvků: 65 ]
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 0:12:00 
Hele, lidi, asi je to dementní dotaz, ale mě to nedá! Du si takhle do Tesca pro kostkovej cukr, úchvatný to český vynález, a tam regál pojímající asi tak bambilión druhů cukru. Zajímá mě jakej používáte vy? Klasiku nebo jste zkusili i nějaký špeciality? Pač cukr asi taky dokáže dost ovlivnit chuť výslednýho drinku. Bo se mejlim??? Pochlubte se, případně mě poučte pls!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 0:23:35 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. srp 2009 1:56:20
Příspěvky: 556
Když už (a to když už zdůrazňuji) cukr použiji, tak mám koupené co je k dispozici: Český korunní kostkový (vyrobeno v EU - takže z Polska). Ale to je spíš pro Bairnsfathera, Cami (Sinopale), Antoine II. i III. spíš bez cukru.
T.

_________________
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 0:29:49 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. kvě 2009 19:22:21
Příspěvky: 454
Bydliště: Praha 3 Žižkov
Můj postřeh, sice cukr moc nepouživám, ale když už tak v see-saw problém s polským šuntem, neb se to pak ucpává a odmítá to cvakat. Kostka se totiž nerozpustí, ale spíše rozsype na krupicový cukr a okamžitě se to ucpe. Při použití (zdůraznuji) českých kostek či kostek z hnědého cukru no problemo.

_________________
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 12:40:47 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. srp 2009 1:56:20
Příspěvky: 556
Mám tak nějak dojem, že České cukrovary snad všechny zkrachovaly.
Určitě přivítám pokud o nějakém v ČR vyráběném cukru víte.
T.

_________________
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 12:49:33 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15. dub 2009 7:27:40
Příspěvky: 579
Tuvy píše:
Mám tak nějak dojem, že České cukrovary snad všechny zkrachovaly.
Určitě přivítám pokud o nějakém v ČR vyráběném cukru víte.
T.


Martin nam tusim povidal, ze na absinthe je i nejakej specialni cukr, ktery se nejak pomaleji rozpousti nebo co. Martine, je to tak?

Osobne jsem cukru na chut neprisel - horke maceraty nepiji a u kvalitnich absinthe si zase co nejvice chci uzit "koncertu" pro chutove bunky a tady IMHO cukr docela prekazi.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 13:06:12 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. kvě 2009 19:22:21
Příspěvky: 454
Bydliště: Praha 3 Žižkov
Tuvy píše:
Mám tak nějak dojem, že České cukrovary snad všechny zkrachovaly.
Určitě přivítám pokud o nějakém v ČR vyráběném cukru víte.
T.

Skoro všechny byly zrušeny po odkoupení zahraničnimi firmami, ovšem stále se drží Cukrovar Dobrovice a Cukrovar České Meziříčí. Zbytek byl srovnán se zemí (a to jsme bejvávali největší výrobce cukru na světě...)
Poláci používají u výroby kostek jinou, levnější technologii, proto se divně rozpouští.

_________________
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 16:15:46 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 3808
Mám tu zásobu absintových cukrů, které jsou součástí našich dárkových krabiček. Jsou to speciálně připravené cukry pro přípravu absintu, mají větší pórovitost a lépe se rozpouštějí. Pokud by byl zájem tak je můžu nabídnout i samostané. V tom jednom balení jsou dvě kostky v ideální velikosti na lžičku a hlavně na chuť absintu.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 16:30:15 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: úte 22. zář 2009 18:40:43
Příspěvky: 213
Bydliště: Bratislava - SLOVENSKA REPUBLIKA
ja by som mal urcite zaujem

_________________

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 16:42:09 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. srp 2009 1:56:20
Příspěvky: 556
Souhlas, zájem by byl. Přece nebudu popíjet vzorek MoL s nějakým polským šmejdocukrem.

_________________
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: A co cukr???
PříspěvekNapsal: čtv 10. pro 2009 16:43:22 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: stř 30. zář 2009 10:18:34
Příspěvky: 579
Jo jo, taky bych vyzkoušel..


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 7   [ Příspěvků: 65 ]
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia