Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 1   [ Příspěvků: 10 ]
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 12:22:29 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03. srp 2010 21:41:15
Příspěvky: 138
Bydliště: Strakonice a Brno
S absinthem to má pramálo společného, nicméně popíjení zeleného potěšení není moje jediná radost. Také velmi rád jím (v rodině tomu říkají nenažranost) a rád bych se s vámi podělil o dvě videa - v prvním se dozvíte, jak správně připravit maso a čemu se říká epické vaření (hehe :twisted:). Ve druhém bude vysvětlen pojem speed cooking. 8-) Enjoy.

EPIC cooking - Do you also like bacon strips?

SPEED cooking - aneb k čemu všemu se nedá použít křovinořez :)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 13:05:36 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. pro 2010 20:14:05
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha
Ja velice rad varim a mam rad dobre jidlo, nesnasim ceske hospody, kde te oberou nejenom o penize.

K prvnimu videu: nevim jestli tohle je obzerstvi, urcite to musi byt dobre a pro Brity vyborne :D Mala otazka: tohle si pripravujes doma? Pokud ano, stavim se :D

Druhe video je k pobaveni, ze? Asi by me doma zabili :D


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 13:46:37 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22. zář 2010 7:56:50
Příspěvky: 306
Bydliště: Litoměřice, Ústí nad Labem, Praha
Z toho prvního jsem vážně dostal hlad! :lol: Brutální záležitost. A to druhé je opravdu rychlostní zkouška ze stáje formule 1. Rád vařím, ale takhle rychle uvařeno jsem snad nikdy neměl 8-) By mě zajímala další část videa: Speed Cleanning.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 14:02:09 
Vymývač
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:32:07
Příspěvky: 1233
Bydliště: czech republic
1. video - kluci, tohle neukazujte chlapíkovi, který jedl naposledy včera kolem třetí odpoledne!!! :-D

2. video - "speed cooking in USA", no ať poslouchám jak poslouchám, takhle Američani nemluví. Tohle jsou jsou Britové. Nicméně styl těchto videí nemusím, protože to je hloupá exhibice a nemá to jakýkoliv užitečný smysl. Navíc mi to ani nepřišlo vtipné. :)

_________________
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 18:24:10 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. srp 2009 1:56:20
Příspěvky: 757
Tohle je fakt dost odvislé téma, ale napadlo mě - jaké další s jídlem a pitím související "projekty" sledujete či se účastníte?

Já mám rád Fajnšmekr, přes který jsem se dostal k několika zajímavým restauracím, Cuketku a líbí se mi i nový Scuk. (tak od boku, mě napadá, ať je pochopitelné na co se ptám).

_________________
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 20:31:49 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. pro 2010 20:14:05
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha
Cuketka a Scuk


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 14:18:24 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:48:06
Příspěvky: 405
Video 1: No davam prednost trochu jine kuchyni, takove prostší...flák svíčkový nebo tak, sushi...prostě jednodušší chutě. I když uznávám, že teď mám před obědem a takovou horu masa bych si líbit nechal, prostě jen z kalorických důvodů :D

video2: Tak to fakt ne :D

No a teď něco co se hodí k absinthu:
http://www.youtube.com/watch?v=qtaZ6lj19Q4&feature=related


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 20:08:47 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: sob 19. zář 2009 18:18:38
Příspěvky: 293
Syrovej fondau k absinthu? Sice jsem to nechutnal, ale myslim, ze syr v pevne forme je lepsi.
Takovej kozi syr je lahudka ;)

_________________
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 21:07:30 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:48:06
Příspěvky: 405
Švýcarské fondue, k švýcarskému absinthu ne? ;)

Jinak Kozí sýr jsem ještě k absinthu nezkoušel. Ale shodou okolností mám v lednici jak přírodní, tak s plísní. Asi hned vyzkouším :)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pro kuchaře
PříspěvekNapsal: sob 11. úno 2012 14:05:26 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: stř 29. pro 2010 20:14:05
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluz ... di-zdrave/


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 1   [ Příspěvků: 10 ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia