Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 10 z 10   [ Příspěvků: 93 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kryptoiny
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2018 17:43:08 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 20. pro 2011 23:34:44
Příspěvky: 446
Jo, to je celkem pochopitelný, tomu se vůbec nedivím. Když už chtěl těžit v práci, měl těžit na vlastním HW. A ať už v práci těžil jakkoliv,měl to udělat tak, aby o tom nikdo nevěděl...


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kryptoiny
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2018 18:58:21 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: sob 20. úno 2016 16:55:59
Příspěvky: 170
Bydliště: Český Ráj, za Cipískem vlevo
Vlastní HW nic neřeší, ono jde i o elektriku. Každopádně to asi dělá hodně ajťáků :) Tipuju. Pamatuju casy, kdy u nás na úřadě jeli SETI@home .) a Rakovina a podobně :) Ale to bylo alepson ku prospěchu společnosti, nikoli jednotlivce :)

Co se Froggu těžění týče, bohužel neporadim. Netěžim, jen spekuluju :) třeba dneska sem si na alze koupil sekyru a pár drobností a čekám až to spadne a dokoupím za stejnou sumu více satoshiků :)

_________________
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kryptoiny
PříspěvekNapsal: pát 02. bře 2018 0:10:50 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 20. pro 2011 23:34:44
Příspěvky: 446
Jasný, odebraná elektřina je druhá věc, ale ten fešák asi letěl hlavně za HW.

Jinak problém s hashrate vyřešený. V AMD jim asi úplně mrdlo, drivery nový se chovají tak, že mají přepínač na gamesení a počítání, standardně je aktivovanej v poloze gamesení. ale vtip vývojářů AMD spočívá v tom, že ten přepínač je dostupný pouze pro uživatele Win10, na Win7 se to chová stejně, ale přepínač chybí, takže těžař na Win7 je v pejči. Zajímavý je, že se mi to do normálnu nevrátilo ani po odinstalování nových ovladačů a návratu původních. No nic, hodil jsem tam Win10, přepl přepínač a už to jede jak má.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 10 z 10   [ Příspěvků: 93 ]
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia