Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 2   [ Příspěvků: 20 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 11. bře 2010 22:51:00 
fuckin' amateur
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
Příspěvky: 3367
Je to zvláštní, ale absinthe a čokoláda bývá docela oblíbená. Když jsem se ve Švýcarsku divil, že "absinthe + čokoláda", tak na mě koukali s údivem. :ugeek:

_________________
- Moderní absinthe chutná moderně.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: pát 12. bře 2010 0:16:32 
Já k němu dneska ujídal na kolečka nakrájenou klobásku :)


Nahoru
  
 
PříspěvekNapsal: ned 04. dub 2010 1:08:01 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. bře 2010 3:29:52
Příspěvky: 612
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Když jsem ještě pil i jiný alkohol,tak jsem si jídla ani tak nevšímal....ale poslední dobou sleduju,že po cca třetí sklence absinthu dostanu neuvěřitelně silné nutkání neco pozřít...proto většinou následuje "mňamkopauza" :D ve které slupnu pár nějákých sýrových jednohubek-nebo prostě něčeho malého na sýrové bázi(chuť sýru je jedna z mála,kterou můžu vložit do absinthové meditace aniž bych to cítil jako prznění nápoje).

_________________
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: ned 04. dub 2010 16:58:53 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03. dub 2010 18:28:17
Příspěvky: 210
Co takhle nakrájený pendrek? ;-)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: úte 03. led 2012 23:51:23 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02. zář 2011 19:48:24
Příspěvky: 524
Pri orieskoch, kvalitnych syroch a fuetoch sa mi vzdy zdalo ze sa chute z absinthom biju. Konecne sa mi (ne)stastnou nahodou podarilo najst nieco co nepotlacilo chut absinthu a to nieco co som necakal.
Nakladane kukuricky.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: stř 04. led 2012 1:35:25 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: ned 19. dub 2009 10:39:56
Příspěvky: 143
Tiež súhlasím s tou čokoládou. Ale inak k absintu nejem nič, ani predtým. Mám rád, keď mi ešte tá chuť dlho doznieva v ústach.
(Ešte drobná poznámka z mojej strany - pijem radšej v noci ako za slnečného dňa.)

_________________
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: stř 04. led 2012 2:08:23 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02. zář 2011 19:48:24
Příspěvky: 524
Transilvanian píše:
Mám rád, keď mi ešte tá chuť dlho doznieva v ústach.

Ja si najradsej dam absithe vecer na zlahka zaplneny zaludok aby som uz nemal hlad a obcas sa podari hlavne pri ancienne a pfku citit tu chut na druhy den doobeda. :P To sa hned lepsie pracuje :)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: stř 04. led 2012 11:51:20 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24. bře 2011 15:09:51
Příspěvky: 190
Asi to mám podobně - absint si dávám nejraději na prázdnější žaludek, abych si ho mohla plně vyhutnat. Na druhou stranu, když se pije na party, tak přikusuju ledasco, co je zrovna na stole (sýr, šunka....) určitě bych to ale nepřebíjela nějakou výraznou chutí (např. česnek).


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: stř 18. led 2012 0:58:54 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14. dub 2009 16:48:06
Příspěvky: 364
Uprimne, naposledy jsem v hemingway baru pojidal nachos. ne ze bych to povazoval za ideal k absinthu, spis takova nouzovka, ale caprese mne take vetsinou neprijdou idealni. Doma jsem pribral tu cokoladu, je to opravdu zajimava kombinace ale vic nez prijemna. Fondue teda stale hraje prim ale kdyz si clovek dava jednu dve sklenky sam, tak cokolada nebo trocha syra na kosticky bodnou.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 15:14:12 
Pokročilý absintista
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03. dub 2010 18:28:17
Příspěvky: 210
V poslední době se mi osvědčily na takové to kontemplativní absinthové uždibování pečené nebo rožněné půlky prasat.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 2   [ Příspěvků: 20 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia