Pánové, smekám! Vynikající počin!
Jako alespoň symbolické přiložení ruky k dílu posílám pár nesrovnalostí, které mi při čtení padly do oka:
1) V článku "Jak by měl být absint podáván?": ...nepijí jej absintov
ý puritáni jinak než ředěný vodou...
2) odporující si tvrzení - ve článku "Jak se vyrábí absinthe?": ...obsah alkoholu, který se obvykle pohybuje od 45% do 72%... zatímco v "Které další nápoje jsou příbuzné s absintem?":...Minimální hranice obsahu alkoholu v absintu je 55%...
3) "Když byl absinthe zakázán, vypařil se z povrchu světa?": ...stává luxusní
vlaková loď aukcí...
...zaplňovaly
Britský a nově i
Německý trh...
... byl k mání po celou dobu pro ty, jenž se nebáli riskovat... Správně by (alespoň doufám) mělo být "již", ale to zní divně, takže "kteří" to jistí
4) "Co je to „český“ absinth?":...se pak obecně tváří jako
, východoevropské regionální označení...
... je dnes už běžně znám
, jako známka podřadného produktu.
Speciální školy nemám, takže to berte s rezervou, třebase někde pletu...