Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 3 z 3   [ Příspěvků: 24 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: La Fée
PříspěvekNapsal: pát 07. kvě 2010 13:55:12 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Je to verte, kupodivu ;)


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: La Fée
PříspěvekNapsal: pát 07. kvě 2010 17:05:15 
* Zkušený piják *
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13. srp 2009 11:16:26
Příspěvky: 989
Bydliště: Praha
Martin píše:
Je to verte, kupodivu ;)


Tak to je fakt nářez, byl jsem přesvědčen, že je to jen nažloutlý blanche, rozhodně nejsvětlejší verte co jsem kdy viděl...


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: La Fée
PříspěvekNapsal: ned 11. bře 2012 23:32:17 
Věrný stoupenec zelené víly
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. úno 2011 0:17:10
Příspěvky: 283
Bydliště: Ostrava
Musím uznat, že mi tento macerát opravdu chutnal. Vůně tomu nemam co vytknout ale chuť byla taková dost ostrá. A ta barva určitě přírodní podle mě není.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: La Fée
PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2013 22:44:21 
° Capo di tutti capi °
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Příspěvky: 4431
Vykopávám ze záhrobí toto téma, protože ledy se hnuly i u barvítka Parisienne.

La Fée slavnostně oznámili reborn Parisienne absintu. Parisienne bude nově pravý destilát barvený pouze bylinami, viz tato zpráva.
Citace:
La Fée is delighted to announce the release of a newly refined La Fée Absinthe Parisienne, using 100% natural ingredients, in collaboration with Marie-Claude Delahaye, founder and curator of the French Absinthe Museum (Auvers~sur~Oise).
The new Parisienne recipe is currently undergoing testing with the TTB and will be shipped to La Fée's New Jersey bond later this year - alongside La Fée Absinthe Blanche.
Marie-Claude Delahaye and George Rowley, founder of La Fée, have developed this all-natural recipe to enhance the herbal character while refining the spirit's balance: The level of Grand wormwood [Artemisia Absinthium] in the distillation has been increased by 60% and the Green and Star Anise has been softened. This allows the more delicate herbs to emerge, such as fennel, coriander and hyssop. The natural colour is obtained through the maceration of herbs.

Očividně je to kvůli exportu do USA. Zaujala zmínka o navýšení pelyňku v receptuře o 60% (probůh, kolik málo ho muselo být v původním) a snížení badyánu (probůh, kolik moc ho muselo být v původním).

Každopádně potěšující, že tam velký brand opouští chemii.


Nahoru
 OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 3 z 3   [ Příspěvků: 24 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by Absinthe.cz & Lepší nálada © 2009 Absinthe Mafia