Absinthe Mafia - spolek milovníků pravého absintu
https://absinthemafia.com/

Hill's absinth
https://absinthemafia.com/viewtopic.php?f=10&t=363
Stránka 1 z 3

Autor:  Pavel Varga [ pát 17. zář 2010 1:04:00 ]
Předmět příspěvku:  Hill's absinth

Bůh a jistě i někteří členové mafie tuší, že si opravdu servítky vybrané mluvy si neberu. Důvody jsou dle přízně různé.... pokročilé stadium alkoholismu..atd.
Tohle téma mne leží v žaludku celou dobu de facto úspěšné kariéry Hill s absint. Pan R. Hill velice dobře , ba skvěle rozuměl svému řemeslu likérnictví, a krom bolševických pr...lízalů, po změně režimu měl málokdo vzdělání a hlavně nadšení se pustit bez loupeží do takového podniku. Odpuste mne vážení členové fóra za nesoudnost, nehodlám se dopátrati pramenů možná někdy v minulosi přítomných u receptur výrobků.Avšak můj žaludek a mysl se obrací nad tím, jak jinak velmi vážený likérník dal základ výroby absintovému zločinu. Já osoně Hill s absint nepiji, ..je možné že v posledním stupni deliria sáhnu do výprodeje vysokoprocentního alkoholu, abych ukojil nenasytnou touhu....., ale nikdy mne ( asi )..)mne nebude objasněna otázka, jak je možné, že paskvil světa bez reklam, za neuvěřitelnou cenu ovládl české hospody. Kolegové, budu Vám velmi vděčen při objasnění mé otázky. Děkuji Vám Šaman

Autor:  Absinther [ pát 17. zář 2010 1:57:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill s absinth

No bez reklam...hmmm.......Sice bez reklam na nově :lol: ale zato s (nepodloženým)tvrzením,že jde o kus skutečné absinthové historie--když tohle tvrzení rozšíříš v absinthově neznalé veřejnosti,tak se pak dějou divy...To už je docela silný kalibr... spotřebitel moc dobře slyší na hlášky typu =puvodní receptůra,19.století,nejlepší na světě.....To ale přece zrovna tobě nemusíme říkat-žejo :lol: ;)

Autor:  Martin [ pát 17. zář 2010 7:57:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill s absinth

Hill těží maximálně z toho, že byl první. A když někdo nastaví na začátku nějaký "styl", tak ho zákazníci velice rychle akceptují a považují za etalon. Je to podobné, jako když R. Jelínek 100 roků tlačil svůj styl řezané slivovice.

Úplně živě pamatuju, jak jsem v roce 2002 obrážel pražské hospody a nabízel jim náš destilát. Hospodští většinou říkali "to je úplně jiné jak Jelínek, to nechceme"

Stejné je to s Hillem. Lidi jako první ochutnali jeho lihovinu a buď si to zamilovali (eh) nebo si absint zhnusili na další roky. Nepotřeboval reklamu, byl holt první a lidi věřili, že takto má absint chutnat.

Autor:  Wajt [ pát 17. zář 2010 10:11:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

V hospodách podle mě Hilla již "trumfla" levnější Palírna u zeleného stromu (R.I.P.)

Autor:  Tibro [ pát 17. zář 2010 13:32:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

Hills je daleko méně útočné "absinth", než kterýkoliv z výrobků L'or. To není moc říkat.

Z nichž žádný není absinthu. Všechny z nich chutnají jako sračka. Patetický.

Autor:  Pavel Varga [ sob 18. zář 2010 2:18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

Děkuji za poklonu , těší mne Tvůj upřímný názor. Pokud poukazuješ na naší dravost, je to pro mne poklona, raději slyšet tohle, než být páté kolo u vozu.

Osobní otázka :) je lepší dokonalý macerát, než mizerně předestolovaný výluh ?
Dle zdejších pravidel...pravého absinthu ??? 200 tis ročně prodaných lahví v ČR je výsledek bludu ?
Z jiného soudku..Cognac s ledem ..taky zvěrstvo ? Jestli jo, tak tohle zvěrstvo na lidech,... děkuji zvěrstvu, že zachránilo cognac od světového krachu . Dle mne ,to je vývoj..posununutí na jinou..ne horší nebo lepší ,,ale další hranici. Osobně znám Patrika Martella, známe se dobře a rád pije některé naše absinty. Co takhle ho taky zařadit do bludu. Ne, nechci Tvému názoru oponovat, jsem za něj vděčný.

Šaman

Autor:  Absinther [ sob 18. zář 2010 2:47:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

Osobně určitě šáhnu po tom kvalitním macerátu než po sračkoidním destilátu-o tom žádná...S macerátama vlasně problém nemám-mám problém s macerátama,co se vydávají za absinthe ;)
..Nevím o jakých 20tisících prodaných lahvích mluvíš a čeho se má týkat ten blud.....Jestli mluvíš o hillovi,tak ano-tam jde čistě jen o výsledek zakořeněného bludu....Pokud mluvíš o svých produktech,tak tam jde o dravou reklamní strategii skloubenou s nespornou řemeslnou kvalitou....Tu kvalitu některých produktů ti nikdo nebere-jde jen o to,že těžíš z názvu Absinthe a oblbuješ tak lidi pro svůj zisk.....Tlouct lidem do hlavy,že chuť toho vyhořelého kekelu smíchaného s přeškvařeným cukrem a trochou vody-je chuť pravého Absinthu..to je z mého pohledu slušná ojebávka 8-)

Autor:  Tibro [ sob 18. zář 2010 7:58:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

Pavel Varga píše:
200 tis ročně prodaných lahví v ČR je výsledek bludu ?

Obrázek

Autor:  Wajt [ sob 18. zář 2010 9:43:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

S maceráty jako takovými tady moc lidí problém nemá. Bylo tady x-krát řečeno, že dobře udělaný macerát je vcelku pitelná záležitost, je tady taky sekce "pitelné bylinné maceráty". Dobrý macerát nejde srovnávat s likérem, stejně jako zprasený destlilát s dobrým macerátem. Nemám problém přiznat, že mi víc chutná Bairnsfather Reality (zřejmě pokud je mladý) než některé destiláty od likérky Cami a řadím ho na stejný level jako byl St.Antoine před cca rokem (II.šarže). Ale nikdo nemůže popřít, že macerát není absinthe preban typu. A výrobky od L'or - ač věřím, že spoustě lidí chutnají - prostě s původním francouzským či švýcarským absinthem společnou pouze část bylin. Poměr a výroba, tedy i celkový výsledek znamenají úplně jiné pití.

Autor:  Tibro [ sob 18. zář 2010 10:24:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hill's absinth

Absint by neměl chuť macerovani Aa. To je něco jineho než absint: hořký likér

Stránka 1 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/