Z dlouhé chvíle si pročítám absinthe faq na stránkách absintheoriginal.cz a hele ho, opět kopírování mých textů!
Po zkopírování mých popisků k fontánám došlo i ke zkopírování textu o samotné výrobě St. Antoine!
Můj původní text:
Citace:
S odkazem na naše motto „100% přírodní produkty“ jsme absint připravili pouze z přírodních ingrediencí. Základ tvoří velejemný obilný líh, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují vybrané byliny a koření. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát. Do takto vzniklého destilátu přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak mocné aroma a chuť.
A jejich kopie:
Citace:
Absinthe Original - proč se k němu tisíce zákazníků stále vracejí?
Odpověď není "Absinthism" - termín používaný na začátku minulého století označující závislost. Odpovědí je nejvyšší kvalita - unikátní složení kvalitní vody, velejemného obilného líhu a nejkvalitnější byliny. Základ všech absinthů z řady Absinthe Original tvoří velejemný obilný líh, ve kterém se po přesně stanovenou dobu macerují kvalitní vybrané byliny. Po maceraci dochází k destilaci, ze které vznikne čirý destilát, do kterého přidáme další díl bylin, které dodají absintu specifickou barvu a ještě více umocní již tak výrazné aroma a chuť.
Slovo od slova
Štve mě, že firma, která má doménu Absinthe Original vyrábí neoriginální
absinth (proč tedy nepoužívají Absinth Original) a používá okopírované texty jejich vlastní konkurence! Texty jsou hodně důležité, dávají mi práci a přemýšlím nad nimi. Navíc vyhledávače je berou jako duplicitu a mohou v některých případech poškodit i mě, jakožto jejich tvůrce!
La Boheme, už toho prosím nechte a vymyslete něco
originálního!