Pánové, dobrý den! včera se mi dostala do rukou další láhev absinthu. Hned jsem zašel sem na stránky a hledal nějakou zmínku o tomto absinthe,ale nic jsem nenašel. tak jen doufám, že to nebylo proto, že blbě vidim
Jedná se o absinthe LaFée Parisienne. Na oficiálních stránkách o něm píšou, že to byl první absinthe vyrobený ve Francii o zákazu v roce 1915. Za jeho výrobou stojí absinthový nadšenec George Rowley. Je to jediný schválený absinthe francouzským muzeem absinthu - Musée de l’Absinthe, Auvers-sur-Oise, France a na každou destilaci osobně dohlíží jeho zakladatelka a světově uznávaný expert na absinthe Marie-Claude Delahaye.
Má krásnou, štíhlou a vysokou láhev, velmi hezkou, zelenou barvu. hned jak ho otevřete ucítíte příjemnou anýzovou vůni. při zředění vodou se ukáže velmi krásný louche efekt.
vzhledem k tomu, že jsem tech absinthů nestihl zatím moc vypít tak chuť si zatím hodnotit netroufnu.
LaFée vyrábí i jiné absinthe jako např.:
Bohemian - absinthe vyráběný tady u nás v ČR, ale určený výhradně na export
La Fée Absinthe X•S -2druhy, luxusnější verze vyráběná na bázi vinného destilátu a pocházející z Francie a Švýcarska
bohužel ani jeden, z těch poslendích, není možno dostat u nás
pokud budete mít zájem o Parisienne můžete si jej objednat na
http://www.sbgt.cz za celkem příjemnou cenu 714 Kč
budu velmi rád,když mi napíšete nějaký váš názor na tento absinthe, popřípadě nějaké nové info
Příloha:
P7300246.JPG [ 415.37 KiB | Zobrazeno 15821 krát ]
Příloha:
P7300248 14-25-22.JPG [ 429.83 KiB | Zobrazeno 15821 krát ]