Habu píše:
Přátelé, nevím, co s touhle aromatickou bombou udělá čas, ale na degustaci 6.6. v kavárně Datel v Českých Budějovicích mi L'Fleur regulérně urval nozdry. La Grenouille na hodně silných steroidech. Aroma se rve do hlavy i když nedýcháte. Možná to také bylo tím, že šlo o nenaředěný full-proof (80%?). Na finální produkt jsem velice zvědavý.
Po tomhle textu jsem tuhle lahev očekával jako naprostou bombu - že zas ochutnám netipický absinth. Moc jsem se těšil. Strašne moc hodně, i jsem tu Martina prosil jako ta děvka škemravá, ať nám tady hodí avízo kdy to hodí na shop....
...ale vypadá to, že ty parfémy(hlavy) květin jsou po tom zrání fuč, a zbyly jen mydlinky. Mydlinky na patře, mydlinky v ocasu.... já jsem byl tímhle Habuovým postem děsně navnaděnej na jinýho novýho Žabáka. Ale čas s tím udělal pěknou paseku.
Podle mně(a tohodle Habuova postu - a podle Habuovi nynější recenze) by to Martin měl příští várku prodávat okamžitě po vypálení, a v "sudové" síle 80% a k okamžité spotřebě, protože ty nestálý chutě a vůně květů mají extrémně krátkou životnost.
První včerejší ochutnávka zatím zklamání. Uvidím, jak třeba zítra, pozítří až dám další kolo. Ale asi to už lepší nebude. Chtěl bych to ochutnat tak po dvou třech týdnech po vypálení.
Jak to vidíte ostatní?