Absinthe Mafia - spolek milovníků pravého absintu https://absinthemafia.com/ |
|
Pro kuchaře https://absinthemafia.com/viewtopic.php?f=16&t=437 |
Stránka 1 z 1 |
Autor: | xsonnyk5 [ stř 09. úno 2011 12:22:29 ] |
Předmět příspěvku: | Pro kuchaře |
S absinthem to má pramálo společného, nicméně popíjení zeleného potěšení není moje jediná radost. Také velmi rád jím (v rodině tomu říkají nenažranost) a rád bych se s vámi podělil o dvě videa - v prvním se dozvíte, jak správně připravit maso a čemu se říká epické vaření (hehe ). Ve druhém bude vysvětlen pojem speed cooking. Enjoy. EPIC cooking - Do you also like bacon strips? SPEED cooking - aneb k čemu všemu se nedá použít křovinořez |
Autor: | Blackhawk [ stř 09. úno 2011 13:05:36 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Ja velice rad varim a mam rad dobre jidlo, nesnasim ceske hospody, kde te oberou nejenom o penize. K prvnimu videu: nevim jestli tohle je obzerstvi, urcite to musi byt dobre a pro Brity vyborne Mala otazka: tohle si pripravujes doma? Pokud ano, stavim se Druhe video je k pobaveni, ze? Asi by me doma zabili |
Autor: | Night_Sun [ stř 09. úno 2011 13:46:37 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Z toho prvního jsem vážně dostal hlad! Brutální záležitost. A to druhé je opravdu rychlostní zkouška ze stáje formule 1. Rád vařím, ale takhle rychle uvařeno jsem snad nikdy neměl By mě zajímala další část videa: Speed Cleanning. |
Autor: | Slovi [ stř 09. úno 2011 14:02:09 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
1. video - kluci, tohle neukazujte chlapíkovi, který jedl naposledy včera kolem třetí odpoledne!!! 2. video - "speed cooking in USA", no ať poslouchám jak poslouchám, takhle Američani nemluví. Tohle jsou jsou Britové. Nicméně styl těchto videí nemusím, protože to je hloupá exhibice a nemá to jakýkoliv užitečný smysl. Navíc mi to ani nepřišlo vtipné. |
Autor: | Tuvy [ stř 09. úno 2011 18:24:10 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Tohle je fakt dost odvislé téma, ale napadlo mě - jaké další s jídlem a pitím související "projekty" sledujete či se účastníte? Já mám rád Fajnšmekr, přes který jsem se dostal k několika zajímavým restauracím, Cuketku a líbí se mi i nový Scuk. (tak od boku, mě napadá, ať je pochopitelné na co se ptám). |
Autor: | Blackhawk [ stř 09. úno 2011 20:31:49 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Cuketka a Scuk |
Autor: | tombik [ úte 08. bře 2011 14:18:24 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Video 1: No davam prednost trochu jine kuchyni, takove prostší...flák svíčkový nebo tak, sushi...prostě jednodušší chutě. I když uznávám, že teď mám před obědem a takovou horu masa bych si líbit nechal, prostě jen z kalorických důvodů video2: Tak to fakt ne No a teď něco co se hodí k absinthu: http://www.youtube.com/watch?v=qtaZ6lj19Q4&feature=related |
Autor: | Hektor [ úte 08. bře 2011 20:08:47 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Syrovej fondau k absinthu? Sice jsem to nechutnal, ale myslim, ze syr v pevne forme je lepsi. Takovej kozi syr je lahudka |
Autor: | tombik [ úte 08. bře 2011 21:07:30 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
Švýcarské fondue, k švýcarskému absinthu ne? Jinak Kozí sýr jsem ještě k absinthu nezkoušel. Ale shodou okolností mám v lednici jak přírodní, tak s plísní. Asi hned vyzkouším |
Autor: | Blackhawk [ sob 11. úno 2012 14:05:26 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Pro kuchaře |
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluz ... di-zdrave/ |
Stránka 1 z 1 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |