Tahám z propadliště dějin toto vlákno...Rok 2K16, nová etiketa a zajímalo by mne, jelikož sem neměl možnost ochutnat původní, zda se nějak proměnil a co kdo na to. Nejsem žádný recenzent, ni znalec. Při veledůležitém risérč prodžektu, co mít a nemít na baru, sem si musel sklenku samozřejmě otestovat ( tak jo, ještě sem ho neměl, sem snad špatnej člověk? )
Je to stejné jako s filmem, nejhorší je mít přehnaná očekávání. Vlastně nejhorší je mít jakákoliv očekávání. Trochu mne zklamala chuť ( kecám, udělal sem wtf, vůbec sem to nečekal
), ale co když je to jen tím, že nemám napito dostatečné množství různých lahví a za čas se dopracuji k tomu, že toto budu naopak vyhledávat, jako se tomu stalo se spoustou jiných věcí? Když sem koukal na Tuvyho starší recenzi, přišla mi odpovídající. Za mne to trefil, vůně boží, ale musíš strčit čumák až do skleničky a doufat, že si necucneš nosem, k barvě a louche nebudu psát nic, viděl sem toho na ( absinthe ) světě ještě málo, aby stálo za to vůbec vypustit do klávesnice.
Vím jistě, že se k němu s odstupem vrátím a najdu na něm zase něco jiného, ať už pozitivního či negativního, ale zajimájí mne vaše názory, pomohou mi vlastně srovnat a správně seřadit všechny moje myšlenky, domněnky a nevyslovené tajné pravdy schované v zakoutí mé mysli.