Změnit velikost textu

Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: rudamichal
PříspěvekNapsal: sob 19. pro 2020 23:20:04 
Zelenáč

Čau kluci a holky,

tohle bude vypadat jak inzerát do seznamky :D

Jmenuji se Michal, toho času Brňák, ale jinak jsem Pražák původem z východního Slovenska. Pracuju v IT oboru v logistické společnosti, bydlím jižně od Brna.

Absinth jsem ochutnal poprvé s kolegou, když jsem u něj přespával a od té doby jsem nějak neměl čas něco víc vyzkoušet - ale tehdá mě to krásně vyplo asi na 15min a hrozně moc jsem si to užil. I si pamatuju, že se to jmenovalo Absinth 35 - žlutá láhev, červený nápis. Neříkám, že to bylo dobré, ale bavilo mě to.

Jelikož se dost věnuji investování, tak jsem nedávno zabrousil i do kolonky investiční alkohol a jelikož jsem Martinovo hrabství znal jen z povídání našeho jednatele z práce, který je doma zásoben jen Martinovou slivovicí, tak jsem Žufánkovic nevěnoval moc pozornosti. Jednoho dne se to ale zlomilo a začal jsem sbírat Martinovo Absinthy a ne na business ale pro děti. Mám totiž dva malé krasavce (ona 1 rok a on 3 roky) a chci vědět, kam se tahle absinthová euforie třebas za 30 let posune (pokud se dožiju :) ). Každopádně momentálně jsem ve stavu, že kupujeme vždy 3 láhve - 2 do skrýše a 1 vychlastám, abych nebyl ochuzen a alespoň věděl co kupuju :)

Takže moje lahve pod mým jménem na bazaru neuvidíte :) Každopádně mám na cestě nějaké poslední žáby z Německa - Habu a Martine, kdybyste věděli o někom, kdo neměl to štěstí a neochutnal, nebo by si je sakra zasloužil, tak mi napište - určitě se domluvíme :) Rád se podělím.

Poslední point co bych tu rád zmínil je, že se mi nepodařilo sehnat ani jednu Mead Base - a že jsem se sakra snažil hledat :D Kdybyste někdo měl volnou lahvinku (i více) k odprodeji, tak mi pls písněte.

A kdybyste potřebovali pomoct s IT věcmi, tak jsem tu pro vás. Jezdím často Plzeň, Praha, HK, Brno, Ostrava - teď ještě přidáváme Budějice a Liberec :D Takže lokální help téměř po celé ČR :)

Mějte se kluci (a asi i holky) a hezké svátky přeju!

OfflineProfil Poslat soukromou zprávu  

Předmět příspěvku: Re: rudamichal
PříspěvekNapsal: ned 20. pro 2020 0:28:09 
Zelenáč

Ještě aby to nevypadalo úplně blbě to moje představení... Nehledám tu primárně ani sekundárně kontakty na prodej či tak.
O to mi fakt nejde.

Jinak díky za super recenze. Docela dobré vodítko kam sáhnout a co ochutnat - a co raději ne :D

PříspěvekNapsal: ned 20. pro 2020 0:58:36 
* Zkušený piják *

Buď zdráv. Další ajťák, tady je to fakt takový kryptoajtý fórum. :)

PříspěvekNapsal: ned 20. pro 2020 15:04:58 
* Zkušený piják *

Ahoj :hi

Na Mead Base kouknu :bandit

PříspěvekNapsal: ned 20. pro 2020 19:10:19 
Pokročilý absintista

Ahoj a vitej. Jinak Pražák z východního Slovenska me zabilo :clap

PříspěvekNapsal: ned 20. pro 2020 20:03:49 
Zelenáč

Nebudeme tohle fórum zasírat IT věcmi, takže to bylo spíše na okraj :D

Za ten Mead Base budu moc rád, ale samozřejmě jen když bude volný :)

A co se týká Pražáka v Brně z východního Slovenska - to je snadné vysvětlení. Narozen ve Snině, naši se odstěhovali do Prahy když mi bylo ani ne 5 let, takže jsem protestovat nemohl a já se přestěhoval do Brna asi 3 roky nazpět (kvůli ženský samozřejmě). Ale táhne mě to pořád k Praze, páč jsem tam žil do svých 35 let a Prahu mám prostě tak nějak rád. Takže jsem povahou spíše Pražák (bohužel ještě dnes pro hodně lidi synonymum pro kreténa) :D

PříspěvekNapsal: pon 21. pro 2020 20:59:12 
* Zkušený piják *

Ahoj a Nazdraví.
*
Neber si to vůbec špatně, nechci urazit, jen pobavit.
A navíc to není ani z mé hlavy. To kdysi v práci, OV, Vítkovice apod. říkali sami Slováci:
"Pojebaná križovatka" a jaký kraj takový mrav..., všichni v OV jsme tak trochu "pojebané křižovatky".
*
A já to tam tvrdil, o sobě jako Valach, taky - rodiče se přestěhovali kvůli jistým problémům blíž Ostravě.

PříspěvekNapsal: sob 02. led 2021 22:42:53 
fuckin' amateur

Zdar Rudo... teda Michale. ;)

Mead Basy budou. 8-)

PříspěvekNapsal: ned 03. led 2021 21:49:07 
Zelenáč

@Habu kdybychom se znali osobně, tak bych ti řekl, že mě trošku sereš :D ale samozřejmě je to v klidu. Tohle mi naposledy dělali na základní škole a nebo v aktuální práci :D jeden kolega se jmenuje Rudolf a všichni si naše jména trošku pletou. Takže jsem si trošku zvykl. Každopádně zdravím Habu a všechny kolem. Habu abych se přiznal, tak hrozně rád čtu tvůj blog. Takový pragmatický realista. Za mě super!

PříspěvekNapsal: ned 03. led 2021 21:53:20 
Zelenáč

@Rafael Hele úplně v klidu, já jezdím do své domoviny tak jednou až dvakrát za rok a bohatě mi to stačí. Kdybych tam zůstal, tak dnes holduju alkoholu ne proto, že by mi to chutnalo, ale že už bych nevěděl kudy kam. Takže jim moc nerozumím a oni zase mě. Pořád mluvíme stejným rusinskym dialektem, ale hodnoty a životní představy jsou někde jinde. Takze klidně pojebaná křižovatko :D no stress

Přejít na stránku 1, 2  Další