Čau kluci a holky,
tohle bude vypadat jak inzerát do seznamky
Jmenuji se Michal, toho času Brňák, ale jinak jsem Pražák původem z východního Slovenska. Pracuju v IT oboru v logistické společnosti, bydlím jižně od Brna.
Absinth jsem ochutnal poprvé s kolegou, když jsem u něj přespával a od té doby jsem nějak neměl čas něco víc vyzkoušet - ale tehdá mě to krásně vyplo asi na 15min a hrozně moc jsem si to užil. I si pamatuju, že se to jmenovalo Absinth 35 - žlutá láhev, červený nápis. Neříkám, že to bylo dobré, ale bavilo mě to.
Jelikož se dost věnuji investování, tak jsem nedávno zabrousil i do kolonky investiční alkohol a jelikož jsem Martinovo hrabství znal jen z povídání našeho jednatele z práce, který je doma zásoben jen Martinovou slivovicí, tak jsem Žufánkovic nevěnoval moc pozornosti. Jednoho dne se to ale zlomilo a začal jsem sbírat Martinovo Absinthy a ne na business ale pro děti. Mám totiž dva malé krasavce (ona 1 rok a on 3 roky) a chci vědět, kam se tahle absinthová euforie třebas za 30 let posune (pokud se dožiju

). Každopádně momentálně jsem ve stavu, že kupujeme vždy 3 láhve - 2 do skrýše a 1 vychlastám, abych nebyl ochuzen a alespoň věděl co kupuju

Takže moje lahve pod mým jménem na bazaru neuvidíte

Každopádně mám na cestě nějaké poslední žáby z Německa -
Habu a Martine, kdybyste věděli o někom, kdo neměl to štěstí a neochutnal, nebo by si je sakra zasloužil, tak mi napište - určitě se domluvíme

Rád se podělím.
Poslední point co bych tu rád zmínil je, že se mi nepodařilo sehnat ani jednu Mead Base - a že jsem se sakra snažil hledat

Kdybyste někdo měl volnou lahvinku (i více) k odprodeji, tak mi pls písněte.
A kdybyste potřebovali pomoct s IT věcmi, tak jsem tu pro vás. Jezdím často Plzeň, Praha, HK, Brno, Ostrava - teď ještě přidáváme Budějice a Liberec

Takže lokální help téměř po celé ČR
Mějte se kluci (a asi i holky) a hezké svátky přeju!