Hosi bylo to tu fajn, ale za slepej analni alpinismus to nestoji
Nebyl jsem vyhozen pouze oklesten o pristupy, coz je "temer" to same, ale trosku friendly reseni

)
Martinovi jsem za hodne vdecen a spoustu veci budu mit pevne svazane s nim, coz je spojene i s dobou zacatku s Absinthem za casu kdy se mohl clovek vyjadrit i kriticky ( - at uz objektivni nebo ne) a bral to normalne a ne jako osobni utok na kult osobnosti a na znacku..... (Ne vsechno je holt ultimatni, jsou i jenom dobry veci a troska je i spatna).
Martinovi preju, aby vsema tema selekcema lidi a zakazniku dosahl toho ceho chce a ne, aby se o nich mluvilo,jako o bubline pro par Vip,Vip mezi ktere se normlani clovek nedostane a to, ze u Žufanku koupil limitku clovek co sel zrovna okolo nezapadlo do tech urban legend.....
Ta cenzura me mrzi, nastesti jsem ja osobne k necemu podobnemu nikdy nesahl a to nesouhlasim se spoustou veci..... Ovsem to pokriveni trhu s "limitkama" na kterym se momentalne pasou temer vsichni vyrobci v Cr za nesmysli tady jeste chvili zustane

ale pokud nekdo vazne veri tomu, ze misto 10 limitek a XX lahvi do policek budete radi delat 1 limitku a X lahvi jenom na piti proc ne... To, ze jste to vubec nechteli prodavat lidi v krame, uz asi neprekvapi
Verim tomu, ze se spolecne potkame na jinych forech dame nekdy Le Fleur a uvidime kam se svet absintu zase posune....
Pevné zdraví vsem

Wagi
14.dubna 2009 - 16.ledna.2021