B.r.T

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
B.r.T

B.r.T

Příspěvek od B.r.T »

Hehe, to představováni se mi libí, je to jak na odvykačce :). Ok, takže... Já jsem Břeťa a bohužel, není mi 18. Nechcise stát součástí fatalistické kultury, striktně dodržující všechna psaná i nepsaná pravidla. Absinth mě zajímá, líbi se mi a chci o něm něco vědět.
Vyvrcholením mého navštěvování tohoto fóra bude koupě pěkné lahve k osmnáctinám mé milované a podělení se s ní o informace a zkusenosti, které získam...

Pokusím se být ukázněným nespamujicím a sračky nepsajícím navštěvníkem =)
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: B.r.T

Příspěvek od tombik »

LOL :D Vybral jsi slecne hezky darek.

BTW Platonicka laska k absinthe je oceneni hodna :mrgreen:

Preji mnoho vstrebanych informaci :-)

Ted uz jen Vitej :)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej do klubu absintových pijáků! Pochopils správně význam této sekce, je to představování na odvykací kůře bývalých czechsintistů. Tady z nich ty barvené nesmysly dostanem a už nikdy tomu neřádstvu nepropadnou ;)
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Martin píše:Pochopils správně význam této sekce, je to představování na odvykací kůře bývalých czechsintistů. Tady z nich ty barvené nesmysly dostanem a už nikdy tomu neřádstvu nepropadnou ;)
Svatá pravda ;)

B.r.T buď zdráv a vítej!!
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
B.r.T

Příspěvek od B.r.T »

V podstatě jediný absinth co jsem měl byl bairnsfather bitter (ano, vím, to není absinth), takže myslím, že má odvykácí kůra nebude mít dlouhého trvání a již brzy se budu moci zařadit do obyčejné společnosti :).

Děkuji všem za projevenou důvěru, pokusím se nezklamat a nevydat se na zcestí....
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Vyvrcholením mého navštěvování tohoto fóra bude koupě pěkné lahve k osmnáctinám mé milované
Mé doporučení - La Clandestine! 8-) Pokud chceš šetřit, tak klidně i St. Antoine. Případně vem něco ze zahraničí. http://www.absinthe.de
- Moderní absinthe chutná moderně.
B.r.T

Příspěvek od B.r.T »

Habu píše: Mé doporučení - La Clandestine! 8-)
Habu, ale ono je to modrý :D...
Ona je goth a tak ňák má k absinthu vztah, ale nikdy žádný lepší nepila, takže byhc spíš něco řekněme reprezantativnějšího :)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Není to modrý! :lol: Modrá je jen láhev. ;) La Clandestine je blanche (bílý, nebarvený) absinthe výborné chuti. Nu ale je-li tvé milá goth, tak Mansinthem rozhodně nic nezkazíš. Oliver Matter ví jak dělat dobré absinthy a ani v tomto případě se nezmýlil.
- Moderní absinthe chutná moderně.
B.r.T

Příspěvek od B.r.T »

Nemůžeš mi na sebe chlape dát ICQ nebo něco? o tomhle bych pokecal víc, ale na fóru mi to přijde nefér
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Jo tak Mansinthe bude určo dost Goth :lol:
Odpovědět