Tohle pojednání mi připomělo nedávnou návštěvu hypermarketu, kde jsem si prohlížel regál se slivovicí... Zpětně zjiš´tuji, že tam možná ani žádná pravá slivovice nebyla.... o absinthu ani nemluvě....
Jen si dovolím podotknout že by se mělo bojovat s tím tuzemáčkem. Je to velice nepěkné takto zacházet s jedním z mých oblíbených nápojů....Ať žije Absinthe a Tuzemák. Fuj moderním absintům a tuzemáčkům...
Toto sice nemá s dokumntem z cyklu Černé Ovce nic společného, ale nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to vložím sem. Před chvilkou jsem na lidovkách dočetla článek o tom, že už ani víno v dnešní době není takové, jaké by mělo být: http://www.lidovky.cz/navrat-k-tradici- ... a-chut_glu (o krabicáku není řeč)
To, co se dnes děje u vína, nemá obdoby. Nejen že je to neskutečný byznys pro vinaře, kdy větší část produkce prodají načerno, ale i kvůli obrovským dotacím, které do nich cpou. Navíc dnešní vína obsahují tolik stabilizátorů, zušlechťovacích látek a dalších sraček až to možné není.
Bognan to dobře řekl. Podle evropské legislativy můžete do vína přidat na 50 přípravků a ještě pořád se to může nazývat vínem. Peklo.
Bognana Trojaka osobně znám a je to už asi jediný člověk s vínem, kterému důvěřuju a vína od autentistů jediná, která piju.