To je původní text zkopčený ze stránek La Fée. K La Fée XS Francaise jsem zatím nikde nenašel recenzi (ne že bych nějak extra hledal), ale ten bych klidně koupil, jelikož vypadá tak nějak věrohodněji."La Fée was created from an authentic 19th century recipe and was developed in a French distillery under the supervision of Madame Delahaye. It contains a dozen or more plants, including 'Grande' and 'Petite' Absinthe (artemisia absinthium and artemisia pontica). La Fée is a distilled absinthe — the botanicals are macerated in alcohol and then distilled in accordance with the most traditional methods."
La Fée
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: La Fée
- Moderní absinthe chutná moderně.
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
no tak směle do toho a budeme mít první recenzi. Ale upřímně bych si asi raději ušetřil dva takové pokusy a koupil si fontánku...například 
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji tedy přesun do jiné sekce, zřejmě do pitelných macerátů, ať v sekci "Pravý Absinthe" není zmatek.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, přesunuto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Dávám si druhou sklenici LaFée X.S. Francaise a kroutím hlavou, jak se pod jednou značkou může prodávat tak (slušně řečeno) průměrný absint jako je Parisienne a tak výborný absinthe jako je právě X.S. Francaise.
Tuhle výrobní strategii moc nechápu, buď dělám konzumní lihoviny a nebo dělám špičkovní destiláty. Kombinace obojího pod jednou značkou působí nedůvěryhodně a to je v případě LaFée Francaise vyloženě škoda.
Tuhle výrobní strategii moc nechápu, buď dělám konzumní lihoviny a nebo dělám špičkovní destiláty. Kombinace obojího pod jednou značkou působí nedůvěryhodně a to je v případě LaFée Francaise vyloženě škoda.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Suhlasim Martin, ale ako Tibro poznamenal, je to znacka, asi sa riadi modelom ako tesco - ktore ma tri druhy vyrobkov podla kvality a ceny, tak to ma aj rakuska firma Fisher:
Grune Fee - lacny mix dofarbeny E
Mata Hari - stredne drahy macerat
Montmartre - drahsii destilat
Grune Fee - lacny mix dofarbeny E
Mata Hari - stredne drahy macerat
Montmartre - drahsii destilat
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
No ja tu vinnou pokud se nepletu chutnal pri sve navsteve v Hemingway baru a neni to spatny napoj. Podle recenze co se tu pise tak bych tipnul ze to bude o hodne lepsi nez tohle. Jak rikam neprislo mi to vubec zle. Inu bude moznost ochutnat na srazu.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem ochutnal La Fée X.S Francaise a jsem velmi potěšen, moc dobré pití. Jenom pro pořádek - můj vzorek je opravdu hooodně světlý, pouze lehoučce nažloutlý - je to blanche nabo pouze málo barvený verte? Doteď jsem myslel, že z řady La Fée X.S je blanche pouze verze Suisse...