Zdravím

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od sid78 »

Nevím jestli se pořád všicni představují ale jsem stará škola a tak se taky trošku představím.
Jsem ze slezka kde se spíš hledí na kvantitu než na kvalitu.
To znamená že z Absinthem jsem měl první zkušenost před 15lety v JAZZ klubu v Krakowie. To byl brácha na výšce já měl první práci prostě klasika iluze o světě atd.
Byl to nějaký francouz ale na název si už nevzpomenu. Nic lahodnějšího jsem do nedávna nepil.
Jak léta běžela chuť cestovat za příjemnem opadala na úkor potřeby tvořít domov.
V běžné distribuci se objevujou stále jen "okeny" zvané absinth tak mě to míjelo.Cukr a plamínek mě nenadchl.
Už jsem si pomalu začal myslet že si to nějak idealizuji ten požitek chuti jakou jsem zažil za mlada.
Jaké bylo překvapení když jsem náhodou oběvil BLÁZNA u nás který se mě snažil přesvědčit o pravosti absinthu. Troufám si tvrdit že už nejsem jen jeho stálým zákazníkem
Zatím jsem měl La Grenouille , St. Antoine , La Clandestine , Mead Base a taky se mohu pochlubit ochutnávkou L'Ancienne ;) .
Mezi koníčky mi krom rodiny a práce už nic nevejde.
Jako relax už nepoužívám hudbu ale i lahodný mok :D
Snad to je víc než bylo třeba ale už jsem takový buď mlčím nebo nevím kdy přestat :?
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravím

Příspěvek od Blackhawk »

Vitej!

Trosku jsem se zasekl, jakoho blazna mas na mysli? :) Mysli Martina jo? :D
Hlavne hodne diskutuj, at nedopadnes jako ostatni pred tebou, kteri zde napisou jen obcas, jo a jeste ze ktereho mesta jsi?
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

Bláznem myslím člověka který mi to prodal.
Jsem od přírody nedůvěřivy a přesto jsem si koupil darkovku :D . Dobře jsem udělal.
Jsem z Třince dědina mezi Ostravou a Žilinou
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Čau Side! 8-)

Jestli je číslo 1978 tvým rokem narození a ty sám se označuješ za starou školu, tak bych měl asi přehodnotit svůj pohled na svět, jelikož jsem mladší jen o tři roky. ;)

Jak moc je pravděpodobné, že by sis dokázal vzpomenout, co to před těmi 15 lety bylo? :ugeek:
- Moderní absinthe chutná moderně.
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

Je to velice nepravděpodobné. Holky co to dovezly jsou zpátky ve Francii a Itálii. Zkoušel jsem sehnat kontakt ale marně. Na kolejích to bylo vždycky povzdvižení když jsem přijel na návštěvu. :oops:
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej mezi fanoušky destilovaného absintu!
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

Děkuji za přivítání od " Ztvořitele " mého nového pohledu na svět.
sid78
Aktivní pijan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sid78 »

Habu píše:Čau Side! 8-)

Jestli je číslo 1978 tvým rokem narození a ty sám se označuješ za starou školu, tak bych měl asi přehodnotit svůj pohled na svět, jelikož jsem mladší jen o tři roky. ;)

Jak moc je pravděpodobné, že by sis dokázal vzpomenout, co to před těmi 15 lety bylo? :ugeek:
Habu já jsem hodně zestárl a zahořkl duchem tělesná schránka je na 18 ;) Měl jsem životní zkušenosti které šťastná většina řeší mnohem později.
keltos
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keltos »

sid78 píše:
Habu píše:Čau Side! 8-)

Habu já jsem hodně zestárl a zahořkl duchem tělesná schránka je na 18 ;) Měl jsem životní zkušenosti které šťastná většina řeší mnohem později.
Vítej! Schránce přejeme dobrou chuť a duchu dobré sousto.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vítej mezi nás. ;)
Omnia mea mecum porto.
Odpovědět