Absintherie v Jilské
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Občas tam zajdu. Když mám nějakou knížku, nebo musím něco smolit na netbooku. Mé místo je ten malý stolek s kovovou židlí na patře hned vedle okna.
Naposledy jsem tam byl před Boveresse.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
chodím tak 1-2x za měsíc 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Sem tak brouzdal po síti a koukám a absinth time má nové stránky ale to menu je krutopřísný http://www.absinthe-time.cz/?page_id=175
ty ceny za co?
ty ceny za co?
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
1001. Absinthe King of Spirits Gold (0,7 l.) 9000,-
Pomer cena/kvalita u nekterych polozek presahuje hranice ∞
Pomer cena/kvalita u nekterych polozek presahuje hranice ∞
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Absinthe King of Spirits Gold (0,7 l.) 9000,-
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
A nebo ten nepitelnej Bozkov peprmint panak za 70 a flasu v Bille kupite za 75
Si aj za take ceny nekdo neco koupi? Tomu se mi ani nechce verit... Dneskaj je snad aprila 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Transilvanian
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že absolvujem tú cestu tam. Dám si Staroplzenecký. Už len kvôli tomu sa tam oplatí pricestovať 
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
V Absinthe Time mě už nikdo nikdy neuvidí. Tento podnik totálně zaspal dobu, lepší kdyby ho zakázali
Jinak včera jsem se poprvé stavil na drink v "nové" Absintherii, vedle pivnice U Kata. Dojem velmi, velmi dobrý. Interiér se mi líbí více než v klasické Absintherii, především černo-zelená malba baru, s pijáky absintu, vše je komornější a útulnější. Za barem klučina od L'or, který se často objevuje i v Jilské, absintem na mě rozhodně nešetřil. Zajímá mě, zda mají jen vytipované mafiány, nebo dávají takto poctivé porce všem. Navíc mě velmi těší, že téměř pokaždé, kdy se v Absintherii objevím, dostanu sklenku bez potisku
Výběr absintů stejně rozsáhlý, ceny jakbysmet, naprosto v pořádku.
Jediné, co kazí dojem v tomto jinak velice sympatickém podniku, je naprosto šílená hudba, která se absolutně k absintu nehodí - hovadiny a la Evropa 2
Pokud se tady ještě objevuje Pavel, nemohu si odpustit pochvalu: Tleskám Ti, projekt Absintherie se opravdu povedl.
Jinak včera jsem se poprvé stavil na drink v "nové" Absintherii, vedle pivnice U Kata. Dojem velmi, velmi dobrý. Interiér se mi líbí více než v klasické Absintherii, především černo-zelená malba baru, s pijáky absintu, vše je komornější a útulnější. Za barem klučina od L'or, který se často objevuje i v Jilské, absintem na mě rozhodně nešetřil. Zajímá mě, zda mají jen vytipované mafiány, nebo dávají takto poctivé porce všem. Navíc mě velmi těší, že téměř pokaždé, kdy se v Absintherii objevím, dostanu sklenku bez potisku
Výběr absintů stejně rozsáhlý, ceny jakbysmet, naprosto v pořádku.
Jediné, co kazí dojem v tomto jinak velice sympatickém podniku, je naprosto šílená hudba, která se absolutně k absintu nehodí - hovadiny a la Evropa 2
Pokud se tady ještě objevuje Pavel, nemohu si odpustit pochvalu: Tleskám Ti, projekt Absintherie se opravdu povedl.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Onděj mi včera kladl na srdce, ať se nebojíme psát kritické poznámky k Absintherii, že si z nich hodlají brát ponaučení. Takže - ehm, pánové, s tím slavným thujonem....hláška barmana k jednomu zahraničnímu páru ve stylu: "there is no thujon, psychoactive drug in french-style absinthes, only in czech macerated.."
Ale zase ke cti slouží, že doporučil degustační platíčko, se slovy, ať si okusí oba typy a rozhodnou se, co jim chutná víc.
Jinak koktejly z Pettite mi chutnaly, byť na mě je to prostě tlamolep, ale jsou to poctivé drinky, který si své zákazníky najdou. Pozitivně hodnotím utlumení "muziky". Díky
Mj. pokud Ondřej čte - doporučuji registrovat se a zapojit se do diskuse.
Jinak koktejly z Pettite mi chutnaly, byť na mě je to prostě tlamolep, ale jsou to poctivé drinky, který si své zákazníky najdou. Pozitivně hodnotím utlumení "muziky". Díky
Mj. pokud Ondřej čte - doporučuji registrovat se a zapojit se do diskuse.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
V pátek bych se tam rád dojel podívat. Kdyby se někdo chtěl potkat...