Cachaça

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Cachaça

Příspěvek od Dworzaaa »

V patek sem u sebe na byte hostil party exchange students a mimo jine mela prijit kamaradka z Brazilie a ja ji chtel udelat radost, a tak sem sehnal lahev cachacy (http://www.napoje-online.cz/velho-barre ... -1016.html). Krome toho, ze brazilka se mohla zblaznit radosti, tak pro me to byla zajimava zkusenost. Vetsina se zdelala na caipirinhy, ale ja sem si neodpustil sklenku cisty cachacy na zdegustovani. Ackoliv vyrobni proces cachacy a rumu je hodne podobnej, tak vyslednej produkt ma uplne jinou chut - a musim rict, ze me to prijemne prekvapilo. Cachaca neni tak korenena jako rum, je prijemne nasladla a lehka. Taky me prekvapilo, jak byla jemna a vubec z ni nevystupoval alkohol. Urcite to neni naposledy, kdy sem si cachacu koupil. Jakou s ni mate zkusenost vy? Kdyz jsem ji shanel, tak sem narazil v Praze jen na par obchodu. Jeden v centru Phy, a zbytek internetovy (btw-ten, ze kteryho sem nakonec objednal doruci za 120kc zbozi do druhyho dne po Praze az domu a za 60kc do 3 pracovnich dnu, coz bylo pro mne prijemny prekvapeni :))
Omnia mea mecum porto.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Cachaça

Příspěvek od Martin »

Cachaça je příjemné pití, sám prodávám (a piju) Ypioca Ouro a Ypioca Prata.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

To ze vedes i cachacu mi nejak uniklo :) Aspon budu moct pribalit lahev, az budu delat objednavku...Na tu lahev, kterou mas, sem narazil, kdyz sem projizdel prazsky obchody...ale vetsinou byla aspon o stovku drazsi...
Omnia mea mecum porto.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Ypioca Ouro můžu doporučit, je jí vybaven i můj bar.
Odpovědět