Zákaz absintu v protektorátním Česku
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zákaz absintu v protektorátním Česku
No hééééj, já se na ČSAS nedostanu, jak k tomu přijdu?! 
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, vše bude po setkání zveřejněno v příslušném topicuDan píše:No hééééj, já se na ČSAS nedostanu, jak k tomu přijdu?!
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Zatím to vypadá, že 2. ČSAS bude mít pěkně nabitý program! 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se pánové a dámy, už přes dva roky Vám dlužím dořešení tohoto "případu".
Po provokacích a rýpání jsem nakonec v prosinci roku 2009 dotlačil SZPI k závaznému vyjádření stanoviska (zpracovalo právní oddělení SZPI, zprostředkováno tehdejší tiskovou mluvčí) ve smyslu, že tento zákon považuje SZPI za zrušený s tím, že i pokud by náhodou dle nějakého teoretika byl de iure (technicky) zákon stále platný, považuje ho SZPI za obsolentní (zastaralý) a nebude ho nijak aplikovat (resp. považuje jej v takovém případě za neproveditelný) - mimo jiné také proto, že zákon, dle kterého by se mělo trestat, je již taktéž neplatný (tolik k oněm pranýřům a máčení v pytli).
Jako doplnění se hodí říct, že po této anabázi zmizel zákon ze sbríky platných zákonů vedené online (aktuálně nedostupné) někdy na přelomu let 2009/2010.
T.
Po provokacích a rýpání jsem nakonec v prosinci roku 2009 dotlačil SZPI k závaznému vyjádření stanoviska (zpracovalo právní oddělení SZPI, zprostředkováno tehdejší tiskovou mluvčí) ve smyslu, že tento zákon považuje SZPI za zrušený s tím, že i pokud by náhodou dle nějakého teoretika byl de iure (technicky) zákon stále platný, považuje ho SZPI za obsolentní (zastaralý) a nebude ho nijak aplikovat (resp. považuje jej v takovém případě za neproveditelný) - mimo jiné také proto, že zákon, dle kterého by se mělo trestat, je již taktéž neplatný (tolik k oněm pranýřům a máčení v pytli).
Jako doplnění se hodí říct, že po této anabázi zmizel zákon ze sbríky platných zákonů vedené online (aktuálně nedostupné) někdy na přelomu let 2009/2010.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Aneb jak se hodí mít mezi kamarády právníka! 
- Moderní absinthe chutná moderně.