Absinth Festival 2012
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absinth Festival 2012
Wajt: taky mám podobnou obavu. Být tam sám obklopen semaforovýma barvama, tak budu vypadat jako exot. Chtělo by to zahraničí, aby za exoty byly především ty czechsinthy. Uvidíme.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dle jeho odpovědi na facebooku to vypadá, že Alan Moss o akci ví, ale o přímé pozvánce se nezmínil a zatím k účasti přesvědčen nebyl.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- maaca
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Už několikrát jsem se setkal s tvrzenim, že absint by měl mít účinky jako THC. Asi proto ta součást Cannafestu.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslim že součástí Cannafestu to bude jen z důvodu naplnění kapacit. Přece jen absint u nás zatim nemá tak velkou oblibu, aby dokázal naplnit celý výstaviště... Možná až někdy v budoucnu pokud se to chytne
Každopádně pokud by se to mělo konat v duchu barvítek, budu chodit po výstavišti a hlásat pravdu 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tvl. to zase dopadne
Banda militantních Absintheistů bude hlásat pravdu o Absinthe huličům co se tomu budou akorát řezat a celé se to zvrhne v mezistánkovou rvačku AbsintheMafie vs. MutagenTeam generála Hilla
Moc se mi tam nechtělo ale tohle člověk uvidí jednou(max. dva krát v životě) 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Pobavilo nemálo!Absinther píše:rvačku AbsintheMafie vs. MutagenTeam generála Hilla
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Ženiální!Absinther píše:celé se to zvrhne v mezistánkovou rvačku AbsintheMafie vs. MutagenTeam generála Hilla
Určitě se zúčastním, už jen pro tu srandu. Nicméně na velkou zahraniční účast bych moc nespoléhal. Na to jsou Čechy stále dost podvědomě v nelibosti. To by to musel nějak plošně propagovat ještě A. Moss v zahraničí, což nemá jakoukoliv motivaci dělat.
Každopádně, Martine, pokud by ses skutečně chtěl festivalu účastnit, bydlím kousek od Prahy, do Holešovic coby kamenem dohodil, nabízím klidně dobrovolnickou pomocnou ruku při stavění výstavního krámku, popř. nějaké propagace, osvěty v řadách kolemjdoucích apod.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Absinth Festival 2012
Díky Slovi, beru tě do týmu bedňáků.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Alan Moss pozvánku skutečně také obdržel. Bohužel se k tomu staví zatím víceméně negativně. A já se nedivím, je to první akce svého druhu a pořadatele nikdo pořádně nezná.
Nejde jen o Alana, ale pokud tam nedorazí největší (nebo i ty malé =) kapacity z Francie, Švýcarska, ale i Ameriky, tak by organizátoři měli vyškrtnout z názvu slovíčko "World".
Nejde jen o Alana, ale pokud tam nedorazí největší (nebo i ty malé =) kapacity z Francie, Švýcarska, ale i Ameriky, tak by organizátoři měli vyškrtnout z názvu slovíčko "World".
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Hola hej! Právě jsem obdržel zprávu od Marca z Oxygenee, že dostali pozvánku na tuto tajuplnou akci. Třeba se jim účinkování Čechů na letošním festivalu v Boveresse zalíbilo natolik, že skutečně přemýšlí o účasti. Pozvánku dostal i Emile Pernot. Teď chtějí všichni vědět další informace, což bych já sám osobně chtěl taky. Takže Martine, Marc Ti psal taky, pokusíme se přesvědčit absintovou elitu, aby se v listopadu ukázala v Praze?
Máš o českém absintovém festivalu nějaké další info? Klidně mi stačí i kontakt... já už se poptám.
Co si budeme povídat, pokud by se vedle Hilla postavily produkty z Val de Travers (a možná i dalších!), bylo by o zábavu postaráno a česká absintová komunita by tím pádem měla největší událost na území ČR.

Co si budeme povídat, pokud by se vedle Hilla postavily produkty z Val de Travers (a možná i dalších!), bylo by o zábavu postaráno a česká absintová komunita by tím pádem měla největší událost na území ČR.