master88 (m88)
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: master88 (m88)
No u me to pak nebylo vetsinou ani o plneni questu, ale hlavne o expeni abych dohnal zbytek klanu
K poradnymu PK jsem se vlastne nikdy ani nedostal....Jako vlastne jo
Potkal jsem jednou PKcko u DE vesnice a snazilo se me dostat. Inu ja mel tak o 30 LVL vic tak jsem si to uzil a ten magor na me pak nabehl po respawnu znovu...no tak jsem se znovu pobavil 
-
master88
Díky Jendovi za absinthové zasvěcení, které proběhlo dnes u mě doma (:D) mohu řící, že první z absinthe, které jsem kdy ochutnal byl český St. Antoine (druhá šarže) a velmi mi chutnal, ikdyž jsem jako špatný hostitel nezajistil kostkový cukr, i tak to bylo velmi příjemné. Takže ještě jednou děkuji Jendovi a těším se na absinthové setkání ve vdově 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
master88:
Cukr povinnost není. Spousta lidí pije absinthe bez cukru.
Cukr povinnost není. Spousta lidí pije absinthe bez cukru.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
-
master88
Jasně, ale tak záleží na konzumentovi a určitě na tom jaký absinthe se pije...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Michale, vítej mezi námi.
Cukr kupříkladu já vůbec nepoužívám, ale pro někoho to může být příjemný doplněk.
Cukr kupříkladu já vůbec nepoužívám, ale pro někoho to může být příjemný doplněk.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
To ja si zase cukr dam, ale jak k jakymu absinthu
treba antonicka muzu s i bez..a treba Doubs s cukrem chutna uz spis jak cukrova vata rozpustena v ustni vode, jak je to sladky 
Omnia mea mecum porto.
- Slovi
- Vymývač
- Kontaktovat uživatele:
Čistě technická, jaká je historie tvého nicku? Možná to je jen předpojatost, ale Master88... Trochu mě to tahá za oči.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Já byc řekl, že to je anglicky mistr a číslo je rok narození. Ale jak k tomu přišel nevim.Slovi píše:Čistě technická, jaká je historie tvého nicku? Možná to je jen předpojatost, ale Master88... Trochu mě to tahá za oči.
Mimochodem... číslo 88 nemá PČR moc ráda
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
-
master88
No celý můj nick začal kdysi dávno na xchatu,kde jsem začal když mi bylo 10-12 nebo tak nějak, prostě malý parchant, měl jsem nick master.of.the.world. Pak jsem začal hrát nějaké onlinovky (například závodně Vietcong v ESL lize) a tam se takhle dlouhý nick nedal použít. U části "master" jsem chtěl zůstat, nicméně ani označení CZ jsem v nicku nechtěl používat a pouhopouhý nick "master" mělo zabráno všude po světě mnoho jiných lidí. Takže jsem spojil slovo "master" a 88 jako rok svého narození. master88 byl na světě a to mi zůstalo už dlouho, hlavně z toho důvodu, že nejsem člověk co by často něco měnil. Poslední dobou jsem to začal ještě zkracovat občas na m88.
Mimochodem je to "master88" ne "Master88". Asi jsem v této věci trochu hnidopich, ale nelíbí se mi to velké M
Mimochodem je to "master88" ne "Master88". Asi jsem v této věci trochu hnidopich, ale nelíbí se mi to velké M
- Slovi
- Vymývač
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, v pohodě. Ozval jsem se jen pro nechvalnou pověst toho součíslí. Navíc ve spojitosti s mastrem, to pak mohlo zavánět jistou dvojsmyslností. 
Btw. proč mi přijde, že obyčejný usměvavý smajlík vypadá jako vytlemený a ne jen obyčejně usměvavý? Vytlemený má jiné značení pak...
Btw. proč mi přijde, že obyčejný usměvavý smajlík vypadá jako vytlemený a ne jen obyčejně usměvavý? Vytlemený má jiné značení pak...