master88 (m88)

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: master88 (m88)

Příspěvek od tombik »

No u me to pak nebylo vetsinou ani o plneni questu, ale hlavne o expeni abych dohnal zbytek klanu :D K poradnymu PK jsem se vlastne nikdy ani nedostal....Jako vlastne jo :D Potkal jsem jednou PKcko u DE vesnice a snazilo se me dostat. Inu ja mel tak o 30 LVL vic tak jsem si to uzil a ten magor na me pak nabehl po respawnu znovu...no tak jsem se znovu pobavil :D
master88

Příspěvek od master88 »

Díky Jendovi za absinthové zasvěcení, které proběhlo dnes u mě doma (:D) mohu řící, že první z absinthe, které jsem kdy ochutnal byl český St. Antoine (druhá šarže) a velmi mi chutnal, ikdyž jsem jako špatný hostitel nezajistil kostkový cukr, i tak to bylo velmi příjemné. Takže ještě jednou děkuji Jendovi a těším se na absinthové setkání ve vdově ;)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

master88:

Cukr povinnost není. Spousta lidí pije absinthe bez cukru. :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
master88

Příspěvek od master88 »

Jasně, ale tak záleží na konzumentovi a určitě na tom jaký absinthe se pije...
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ahoj Michale, vítej mezi námi.
Cukr kupříkladu já vůbec nepoužívám, ale pro někoho to může být příjemný doplněk.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

To ja si zase cukr dam, ale jak k jakymu absinthu :) treba antonicka muzu s i bez..a treba Doubs s cukrem chutna uz spis jak cukrova vata rozpustena v ustni vode, jak je to sladky :lol:
Omnia mea mecum porto.
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Čistě technická, jaká je historie tvého nicku? Možná to je jen předpojatost, ale Master88... Trochu mě to tahá za oči.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Slovi píše:Čistě technická, jaká je historie tvého nicku? Možná to je jen předpojatost, ale Master88... Trochu mě to tahá za oči.
Já byc řekl, že to je anglicky mistr a číslo je rok narození. Ale jak k tomu přišel nevim.
Mimochodem... číslo 88 nemá PČR moc ráda ;)
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
master88

Příspěvek od master88 »

No celý můj nick začal kdysi dávno na xchatu,kde jsem začal když mi bylo 10-12 nebo tak nějak, prostě malý parchant, měl jsem nick master.of.the.world. Pak jsem začal hrát nějaké onlinovky (například závodně Vietcong v ESL lize) a tam se takhle dlouhý nick nedal použít. U části "master" jsem chtěl zůstat, nicméně ani označení CZ jsem v nicku nechtěl používat a pouhopouhý nick "master" mělo zabráno všude po světě mnoho jiných lidí. Takže jsem spojil slovo "master" a 88 jako rok svého narození. master88 byl na světě a to mi zůstalo už dlouho, hlavně z toho důvodu, že nejsem člověk co by často něco měnil. Poslední dobou jsem to začal ještě zkracovat občas na m88.

Mimochodem je to "master88" ne "Master88". Asi jsem v této věci trochu hnidopich, ale nelíbí se mi to velké M :lol:
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Jasný, v pohodě. Ozval jsem se jen pro nechvalnou pověst toho součíslí. Navíc ve spojitosti s mastrem, to pak mohlo zavánět jistou dvojsmyslností. :-)

Btw. proč mi přijde, že obyčejný usměvavý smajlík vypadá jako vytlemený a ne jen obyčejně usměvavý? Vytlemený má jiné značení pak...
Odpovědět