Jen abych to upřesnil=Já sice nevolím ale nenadávám-resp.nenadávám na to jak dopadly volby atd..Nadávám na systém jako celek...Už dávno jsem pochopil, že v politice(tak jak jí máme naučenou) je to v hajzlu všechno a nikdy nejde o volbu mezi dobrým a zlým ale jen o větší nebo menší zlo...Věřím, že kdokoliv kdo vejde do politiky-s jakkoliv čistým srdcem a dobrým úmyslem, brzo šáhne(je donucen) po kompromisu a odsunutí-či přímo pošlapání hodnot kterým věřil...Prachy, moc a tupost stáda to jsou síly proti kterým je jednotlivec -jako zástupce určité skupiny lidí- bezbranný......Až budu mít pocit, že můj hlas přímo ovlivňuje formování zákonů a pravidel ve společnosti,budu hlasovat každý den..Pokud ale volím jen zástupce=člověka který je jen idealistickou potravou pro cynický mlýnek na maso-nevidím v tom smysl..... Stávjící velké strany jsou skrznaskrz prohnilé a kohokoliv nového(menšího než nadpoloviční většina-což je zatím naivita)velmi rychle semelou.Slovi píše:
Edit: Absinthere, nevolení a nadávání je pro mě cosi jako oxymorón a paradox, který nechápu, neuznávám, nemůžu se s ním ztotožnit a díky takovým názorům letos v komunálkách "de facto" vyhráli komunisté.
Celé tomusí samo, brutálně vyhnít.Lidi si z těch dvou stran(a jejich odnoží) budou muset ještě 10x vybrat,10x se z toho posrat, 10x jim dát vše co mají,10x více makat v rachotě,10x slíznout cizí hovno, 10x se zklamat aby jim konečně došla trpělivost a rozhodli se najít jiné,nové,obtížnější ale lepší řešení(systém)
Dál se tu v tom nebudu patlat a rozhodně nehodlám rozjíždět nějákou onanistickou výměnu názorů o politice(za ten čas mi to rozhodně nestojí)