Jmenuju se Honza a přihlásil jsem se sem proto, jelikož mám zájem na tom, dozvědět se o tomto legendami opředeném nápoji co nejvíce. Mé zkušenosti s degustací komerčních druhů absinthů jsou takřka minimální, proto bych zde rád našel inspiraci pro nápravu (vyjímkou jsou pouze vlastní produkty
keltos
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
keltos
Zdravím Vás, přátelé tohoto pitiva!
Jmenuju se Honza a přihlásil jsem se sem proto, jelikož mám zájem na tom, dozvědět se o tomto legendami opředeném nápoji co nejvíce. Mé zkušenosti s degustací komerčních druhů absinthů jsou takřka minimální, proto bych zde rád našel inspiraci pro nápravu (vyjímkou jsou pouze vlastní produkty
)
-
master88
Re: keltos
Vítej, doufám, že zde nalezneš to co hledáš.
A co za vlastní produkty máš na mysli?
A co za vlastní produkty máš na mysli?
-
Lecco
Vítej
Pokud si chceš rozšířit Absinthové obzory, tak jsi tady rozhodně správně. A jaké vlastní produkty vytváříš?
Pokud si chceš rozšířit Absinthové obzory, tak jsi tady rozhodně správně. A jaké vlastní produkty vytváříš?
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej
A koukej se pochlubit s tou svou činností.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Věnuju se alkoholu všeobecně, absinthovým šílenstvím jsem taky prošel a i se ho trochu přepil
, ale tyhle stránky mě nutí se k němu opět vrátit. Zrovna o vejkendu se chystám na další várku po dlouhý době. Teď ho spíš dělám, když ho někomu v opilosti slíbim
, pak už neni cesta zpět
. Nejhorší na tom je, že jsem "opravdovej" absinth nikdy neochutnal a nevím, k čemu bych se měl chutí přiblížit. Přeci jen X set za flašu se mi utrácet nechce
Kdysi jsem v knihách o alkoholu vyčetl nějakej strohej návod, kterej jsem upravoval podle chuti vlastní a hodnocení absinth konzumentů. Hodně záleží na kvalitě bylin. Většinou objednávám přes net jakost je hóódně proměnlivá
Počítám, že bych mohl poskytnout vzorek nějakýmu profíkovi na zhodnocení, ale než to odleží, bude to nějakej pátek trvat.. 
jinak samozřejmě maceráty neprodukuju .. vyjma ořechovky
jinak samozřejmě maceráty neprodukuju .. vyjma ořechovky
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Vítej na mafii! I domácí výroba macerátů může být zajímavá. Ovšem až ochutnáš pravý absinthe, tak možná přejdeš do jiné ligy 
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj na fore
ked sa chces dozvediet nieco o kvalitnom absinthe, tak si tu spravne.
No myslim, ze budem hovorit za viacerych ked sa opytam ako vyrabas ten svoj absinthe ? Zaujima ma to, lebo uz dlhsiu dobu uvazujem o vyrobe vlastneho absinthu. Zatial hladam kto by mi macerat vypalil ...
Martin
No myslim, ze budem hovorit za viacerych ked sa opytam ako vyrabas ten svoj absinthe ? Zaujima ma to, lebo uz dlhsiu dobu uvazujem o vyrobe vlastneho absinthu. Zatial hladam kto by mi macerat vypalil ...
Martin
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
základní recept jsem našel v knize: Výroba slivovice a jiných pálenek (Josef Dyr, Jan E. Dyr a kol. ) a od toho odvozoval. Dá se najít i na netu. Chuť základního receptu připomíná hašlerky
http://www.guerilla.cz/masurky/mp20/absinth/Vyroba.jpg
http://www.guerilla.cz/masurky/mp20/absinth/Vyroba.jpg