Prosba o pomoc s výběrem
- MrB14ck
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba o pomoc s výběrem
dík za tipy. nechám si to ještě projít hlavou a dám tomu trochu čas. co pít ještě mám, tak budu rozmýšlet 
-
Delirium tremens
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: La Clandestine
- Kontaktovat uživatele:
Jaký Eichelberger je ten na vínovici? Máte někdo zkušenosti s Akveld´s verte? je lepší jak blanche, děkuji
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
http://www.taxoeldern.de/eichelberg/eic ... talog.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Akveld byl lepší, když to byl Helfrich.Unser Absinthe 58 blanche hat ein angenehm fruchtiges Aroma und enthält frische krauter. Absinthe 60 verte wird mit biologisch angebauten Kräutern und Bioalkohol hergestellt. Er begeistert durch sein reines, mildes Aroma und entwickelt eine starke Trübung.
Der Absinthe 68 limitée ist ein würziger Verte und in Zusammenarbeit mit http://www.absinth-guide.de" onclick="window.open(this.href);return false; entstanden.
Im Absinthe 70 classique, hergestellt mit eigenem Weinbrand, harmoniert die Kräutermischung mit dem dezenten Weinaroma zu einem erstklassig milden Absinthe.
Unser Absinthe 70 verte ist ein sehr milder Absinthe mit intensiver Trübung. Absinthe 80 brute, ein authentischer Blanche, wird nahezu unverdünnt direkt aus der Destille abgefüllt. Er entwickelt einen sehr kräftigen Louche-Effekt. Absinthe 83,2 ist ein "Neuer Deutscher", den wir für unser erstes Absinthe-Fest entwickelt haben. Er erhält sehr gute Bewertungen.
Absinthe 78 verte ist ebenfalls eine unserer Neuentwicklungen, ein aromatischer Absinthe mit 26 Kräutern.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Eichelberger Absinthe 70 classique & 70 Verte - nové šarže jsou na velice povedené vínovici.Delirium tremens píše:Jaký Eichelberger je ten na vínovici? Máte někdo zkušenosti s Akveld´s verte? je lepší jak blanche, děkuji
Ad Akveld, většina tvrdí, že blanche je lepší než verte. Jinak, jak tvrdí Tibro.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Trošku to refreshnu - potřebuju poradit s výběrem nějakých věcí pro začátečníka - cca 5 věcí Verte/Blanche,,, do dejme tomu 1k / láhev nějak zjištuju, že v této hladince nemám vůbec přehled a většina mích tipů je spíše nostalgická..... Takže jsem mohl něco zajímavého přejít, navíc v případě blanche věcí jsem úplně marnej !!!!
Za mě
Verte - Mansinthe, st. Antoine......
Blanche - tam 0 (Amave - nemělo úspěch)
Dík za tipy a porady
Za mě
Verte - Mansinthe, st. Antoine......
Blanche - tam 0 (Amave - nemělo úspěch)
Dík za tipy a porady
Jade dělá sety menších lahví, což by nemuselo být špatné na přechutnání a najít svůj oblíbený od nich
A myslím, že i další dělají
Když sem se na to díval na absinthes.com, není to Martine tvoje karafa?
https://www.absinthes.com/en/set-absint ... rafe-p2652" onclick="window.open(this.href);return false;
A myslím, že i další dělají
Když sem se na to díval na absinthes.com, není to Martine tvoje karafa?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak zacit na Jadech mi prijde prinejmensi "kontraproduktivni" to uz bude vetsina dalsich cesta zpet
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Já bych rozhodně hlasoval pro Mansinthe, i po letech si ho s chutí dam a cena je taky celkem rozumná.
- kamamura
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má někdo možnost doplout až do Emeriky, ať si koupí Meadow of Love, je to nejlepší absinthe, co jsem kdy pil.
- PSY3
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières
- Kontaktovat uživatele:
Blanche tak blanchette od combieru, Toulouse od cami.
Verte mansinthe určitě, antoan určitě, bourgeuis/Charlotte / vieux pontarlier mňam mňam mňam
Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Verte mansinthe určitě, antoan určitě, bourgeuis/Charlotte / vieux pontarlier mňam mňam mňam
Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Víc je víc