Puvodne jsem premejslel, kam tohle tema zaradit, ale nakonec to hodim sem.
Na kickstarteru docela uspesne funguje tohle https://www.kickstarter.com/projects/bo ... lcohol-inf
Ve zkratce - za 35$ (700Kc) vam poslou flasku, bylinky a navod, jak to namichat tak, abyste dostali "absinthe". Docela slusnej businessplan, kdyz uz predem vi, kolik vydelaj a jestli si ty bylinky pestujou, tak je to nestoji skoro nic...To, co ale zakaznik dostane je asi kazdymu jasny..
Nicmene videl jsem na kickstarteru i zajimavy projekty, co se piti tyce. Co si o komunitnim financovani alkoholovych vyrobku myslite vy?
Komunitni financovani
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Komunitni financovani
Omnia mea mecum porto.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Komunitni financovani
Omnia mea mecum porto.
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Na pomoc při rozjezdu firmy například s nějakým neobvyklým pitím to může být dobrá věc, ale to s tím absintem je do nebe volající zhýralá prasečina a to z mnoha důvodů. Konkrétně ten absint je hroznej v tom co to je a jaká pochybná kvalita to bude, ale i kdyby to byla slivovice nebo cokoli jiného, tak jak chcete beze strachu pít něco co vám pošle někdo koho vůbec neznáte a kdo třeba vůbec nemusí tušit co dělá. To je jako kdyby mi někdo koho vůbec neznám poslal neoznačenou láhev a řekl: "hej tohle je moja vlastní slívka, ochutnaj a "uvidíš"." 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
na kickstarteru jsem tam neco zkousim, ale alkohol bych si tam nerisknul. ne ze bych se bal bile hole, ale bal bych se o dopravu. posledni zasilka ze zahranici me skoncila pohozena u popelnice.
jinak whiskey starena v barelu z cerveneho vina vypada zajmave... je hezke, ze v americe se najde aspon tech 400 odvaznych
jinak whiskey starena v barelu z cerveneho vina vypada zajmave... je hezke, ze v americe se najde aspon tech 400 odvaznych