Cider

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Cider

Příspěvek od Dwarf »

Viac info https://sk-sk.facebook.com/oprecider

Zdá sa mi, že ho chalani tuším niekam do Prahy doniesli.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Teď jsem tu měl návštěvu ze Slovenska, přivezli toho skoro karton.
Přílohy
Obrázek 5768.jpeg
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Už jsem ho sice poptal na Slovensku, ale než se to ke mě dohrne, tak bych si od Tebe klidně jednu flaštičku odkoupil a mohl bys to přidat k další objednávce, byl-li bys ovšem sto, jednu lahvinku Opre oželet. :geek: Mustáž prý není žádný zázrak, ale taky bych ochutnal. Nemám teď nic zajímavého na výměnu, ale odkoupil bych. :) Obávám se totiž, že v místní Pivoňce se takové pivo těžko objeví.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Není problém, láhev ti do balíku klidně přihodím. Pokud budeš objednávat, tak holkám do poznámky napiš, že jsme domluvení na sajdru, a já jim to v pondělí nachystám. Nic za to nechci, já za to taky neplatil :)
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Martine, nezapomněl jsi na mě? Natěšenej jsem začal rozbalovat balíček a cider nikde :( Do poznámky jsem psal, že jsme domluveni. No nevadí, snad třeba do příští objednávky, jestli ještě nějaká lahvička vydrží :)
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tak to je průser! Cider je v expedici a byl pro tebe nachystaný! Mě švihne. Zítra tam udělám peklo a pošleme ho dodatečně.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Na to kašli Martine, je nesmyslný, abys z toho měl Ty nebo někdo další starosti, nedej Alláh, náklady. Až budu dělat další objednávku, tak se tam prostě přihodí, když zbude. ;)
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Dneska jsme s ženou ochutnali cider Opre' (ještě jednou díky, Martine) a musím konstatovat, že je to velice povedený kousek. Na lahvi bohužel není složení, cider je trochu sladší. Ale patří mezi ty nejlepší, chuť je celkově vyvážená, jen s tou trochu vyšší sladkostí. Je opravdu cítit, že se potkal tento cider s jabkem.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

niekde na naete som našiel ;)

Opre’cider

Cider sa vyrába prírodným kvasením jablkovej šťavy a je to 100% prírodný produkt. Má osviežujúcu a lahodnú chuť. Opre’ neobsahuje žiadne E-čka, siričitany a ani lepok a každá fľaša je ručne naplnená a zabalená.

sýtený alkoholický nápoj 4,7% alk.; jablkový cíder vyrobený prírodným kvasením jablkovej šťavy.

Zloženie: fermentovaná jablková šťava z koncentrátu, prírodná jablková aróma, CO2, kvasinky. Neobsahuje žiadne E-čka, siričitany ani lepok
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Právě jsem dostal Cider Kerloick:

http://www.botanikplzen.cz/eshop/vina/s ... i-10-l.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Přesto, že je to z Bretaně, kde se cider tradičně vyrábí, a přesto, že na láhvi je inzerováno: "Pořádně suchý pití", je to velmi sladký cider s nízkým stupněm prokvašení, se silnou pachutí po kvasnicích, podobný komerčnímu Kingsworth. Rozhodně nemohu doporučit.
Odpovědět