L'Ancienne
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: L'Ancienne
Yop (ale zajem ma nejen Thomas, jen na neho jedinyho mam kontakt)... Bydli kousek od Kodane a uz navrhoval nejaky drinky, takze se vybavim par lahvema a dame si nekde nejspis dostavenicko... aspon jako malou naplast za to, ze nepojedu na Absinthiades, kde se Thomas pravdepodobne objevi btw.Habu píše:Dánsko? Domorodí mafiáni? Thomas B.?
Omnia mea mecum porto.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Martine, gratuluji k nové šarži!
A musím napsat, překvapil mně Stefano. Představoval jsem si ho úplně jinak - daleko staršího. Teda pokud, je to na té fotce on:-)))))
*
A dovol mi dotaz úplně od tématu. Ten kbelík na stoličce vypadá velmi bytelně, hlavně to ucho. Je to tak a nedáš mi na něj tip?
A musím napsat, překvapil mně Stefano. Představoval jsem si ho úplně jinak - daleko staršího. Teda pokud, je to na té fotce on:-)))))
*
A dovol mi dotaz úplně od tématu. Ten kbelík na stoličce vypadá velmi bytelně, hlavně to ucho. Je to tak a nedáš mi na něj tip?
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Stefano je mladý klučina, o 5 roků mladší než já
A dobrý postřeh s kbelíkem. Je to precizní, nerozbitný a masivní celonerezový kýbl s vnitřním cejchem. Ten na stoličce má 15 litrů, stupňovaných po litru. Je to německá výroba a v Česku ho prodává (teď si nevzpomenu přesně název) Gastro velkoobchod na začátku Huštěnovic (směrem od Starého Města) a nebo na samém konci Huštěnovic směrem od Zlína
edit: posílám sem ještě jednu fotku z přípravy bylin. L'Ancienne je v podstatě výběr z toho nejlepšího, co u nás máme. Moje úžasná vínovice 2012, drhnutý list a květy pelyňku pravého z VdT a Pontarlier, pontiky a yzopu, fenykl stejný zdroj z Provence jako u všech našich ostatních, anýz speciální výběr objednaný jen pro tento absint. Jeho cena je 5x vyšší, než běžný. Ještě, že toho děláme jen pár litrů...
A dobrý postřeh s kbelíkem. Je to precizní, nerozbitný a masivní celonerezový kýbl s vnitřním cejchem. Ten na stoličce má 15 litrů, stupňovaných po litru. Je to německá výroba a v Česku ho prodává (teď si nevzpomenu přesně název) Gastro velkoobchod na začátku Huštěnovic (směrem od Starého Města) a nebo na samém konci Huštěnovic směrem od Zlína
edit: posílám sem ještě jednu fotku z přípravy bylin. L'Ancienne je v podstatě výběr z toho nejlepšího, co u nás máme. Moje úžasná vínovice 2012, drhnutý list a květy pelyňku pravého z VdT a Pontarlier, pontiky a yzopu, fenykl stejný zdroj z Provence jako u všech našich ostatních, anýz speciální výběr objednaný jen pro tento absint. Jeho cena je 5x vyšší, než běžný. Ještě, že toho děláme jen pár litrů...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Bravo! Už se těším na tento klenot. Prodej bude v listopadu nebo až příští rok? 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Možná únor-březen. Budu pravidelně degustovat jak to zraje.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Jsem se na videa nedíval, (připojení, FUP), tak jsem si Stefana představoval jako shrbeného, starého a zarostlého alchymistu.
Někoho takového jako byl Marvin Sutton:-))
*
A dík za navedení. Seveza a mají i eshop. Kyble co jsem doteď viděl byly hrozné, hlavně uši. Ale moc jsem po nich nepátral. Dá se bez nich žít.
Jen život s nimi, s masivní nerezi, je přece jen tak nějak plnohodnotnější.
*
A ty drogy jsou všechny ze zahraničí, i ty druhy co rostou v Boršicích?
Někoho takového jako byl Marvin Sutton:-))
*
A dík za navedení. Seveza a mají i eshop. Kyble co jsem doteď viděl byly hrozné, hlavně uši. Ale moc jsem po nich nepátral. Dá se bez nich žít.
Jen život s nimi, s masivní nerezi, je přece jen tak nějak plnohodnotnější.
*
A ty drogy jsou všechny ze zahraničí, i ty druhy co rostou v Boršicích?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
U nás pěstujeme jen některé aromatické byliny, oba pelyňky, yzop (ten byl obzvlášť dobrý), meduňku, rozrazil, včelník a trochu genepi. Jen nám letos kvůli pekelně suchému jaru uschla skoro třetina nové výsadby nejlepšího pelyňku pravého ever, a to sakra zamrzí. Tohle zabrzdilo moje plány o pelyňkovou soběstačnost min. o 2 roky 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
A ještě klasické louche video nového ročníku.