Dnes je dobrý den.
Brouille
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brouille
Já, kurva štěstěnou posratá, jsem měla tu kliku, že jsem na e-bayi zmerčila původní vintage see-saw houpačku. Na poslední fotce je vintage swirl sklenka, vintage karafa a král St. Antoine sedmý, vínovicí pomazaný.
Dnes je dobrý den.
Dnes je dobrý den.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Hezké. Jestli ti závidím? Jo závidím, ty jeden zprdeleklikaři.Habu píše:Já, kurva štěstěnou posratá, jsem měla tu kliku, že jsem na e-bayi zmerčila původní vintage see-saw houpačku. Na poslední fotce je vintage swirl sklenka, vintage karafa a král St. Antoine sedmý, vínovicí pomazaný.
Dnes je dobrý den.
Loni ji nabízeli na marketu na Absinthiades. Cena byla ale megabrutální.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Za tu cenu na marketu bych to nekoupil. Vyděleno třemi a šel jsem do toho.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nový nerezový model houpačky je na náladě. Zásoby vzhledem k ceně notně omezené. Ale i tak o 200 levněji, než u zdroje.
A jen info k novým Markusovým fontánám. Jsou naprosto boží! Nejlepší a nejkvalitnější fontána, jakou jsem kdy viděl. Pecka a must have! První série se bude prodávat v průběhu Listopadu a už teď je rozebraná. Budu mít se štěstím 4 kusy z toho jeden pro mě a druhý pro Hemingway.
A jen info k novým Markusovým fontánám. Jsou naprosto boží! Nejlepší a nejkvalitnější fontána, jakou jsem kdy viděl. Pecka a must have! První série se bude prodávat v průběhu Listopadu a už teď je rozebraná. Budu mít se štěstím 4 kusy z toho jeden pro mě a druhý pro Hemingway.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Habu - Gratuluji..až najdeš příště něco dalšího tak dej info a hlavně šanci i nám 
Martine - na fotce se mi zdá nová houpačka křiklavě stříbrná (je to jen fotkou?)..nemůžu si pomoct, ale ta co má Habu je hezčí, jo holt originál je jen jeden
Martine - na fotce se mi zdá nová houpačka křiklavě stříbrná (je to jen fotkou?)..nemůžu si pomoct, ale ta co má Habu je hezčí, jo holt originál je jen jeden
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono ty 100 let staré kusy mají brutální patinu, jejich barva je někde jinde a jsou jednoduše boží! Pokud máš po ruce nerezový příbor, tak taková je i barva nerezové houpačky 
- Deda
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Martine budeš mít na náladě někdy zase ty Absinthe Brouilleur See-Saw ???
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ještě budou. Nová várka, včetně těch parádních nových fontán, dorazí v půlce března.