Co to je?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: co toje?
G'Vine Gin, poměrně zajímavý kousek ginu založeném na vínovici, krásná flaška a pekelná cena. Dá se sehnat běžně kolem 750 Kč.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
Za mě Ee - za ty prachy jsou tucty lepších.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
-
kvetinka01
Čau, co si takhle dát sójové omáčky? http://www.asijske-potraviny.eu/91-sojove-omacky
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
He?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem kvůli zakládat nové téma a "Co to je?" dokonale vystihuje bombičku (asi) do e-cigára.
Ozajstné WTF?!
http://www.ebay.de/itm/Super-Liquid-SMO ... 2021901231" onclick="window.open(this.href);return false;
Ozajstné WTF?!
http://www.ebay.de/itm/Super-Liquid-SMO ... 2021901231" onclick="window.open(this.href);return false;
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
lidi vyserte se na koureni, sukani je lepsi....myslim ze to je muj jubilejni prispevek...zapijim to morganem a colou, takze amerika jak vino... 
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem brouzdal a hledal něco zajímavého na vyzkoušení....a narazil na tohle...tady jsem o tom nenašel ani zmínku
Údajně český produkt... destilovaný...
Absinthium Bohemicum
Jedná se o destilovaný absinth, který se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Tato unikátní metoda, která spojuje švýcarský / francouzský styl s tradičním českým postupem, jej dělá zcela unikátním destilátem. Jedná se o 100% přírodní produkt bez přídavku barviv či jakýchkoli aromat.
Údajně český produkt... destilovaný...
Absinthium Bohemicum
Jedná se o destilovaný absinth, který se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Tato unikátní metoda, která spojuje švýcarský / francouzský styl s tradičním českým postupem, jej dělá zcela unikátním destilátem. Jedná se o 100% přírodní produkt bez přídavku barviv či jakýchkoli aromat.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Před rokem jsem o tom psal aktualitu s názvem What the fuck. Zkopírovali totiž kompletně moje absintové a ginové texty, slovo od slova.
Je to virtuální lihovar. Schránka v Anglii se základním jměním ve výši dvou liber. Ten absint byl původně blanche nakoupený v bulk balení ze zahraničí, tady z něj udělali verte a šup do lahví, úplnou náhodou ve stejném tvaru, jako je ta naše.
Ach jo.
Je to virtuální lihovar. Schránka v Anglii se základním jměním ve výši dvou liber. Ten absint byl původně blanche nakoupený v bulk balení ze zahraničí, tady z něj udělali verte a šup do lahví, úplnou náhodou ve stejném tvaru, jako je ta naše.
Ach jo.