gln
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Re: gln
Habu píše:3x zdrávas!
Takové intro jsme tu ještě neměli: "Na absint mě přivedla žena a dcera bydlí u Naproti."
Aneb jak si z fleku zamilovat celou rodinu.
Obzvlášť dceru???
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
- gln
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Což o to... Zamilovat... Hmmm... Jistě čistě platonicky...
Neb jsem tu stále já... meč v ruce a na těle zbroj... a pobil jsem už nepřátel voj...
Můžu nabídnout i kordy, či pistole snad... V obou případech je to však pro soka případného i tak jistá smrt...
Proto raději sklenku moku mlhového pozvedneme a na zlotřilosti podobné zapomeneme...
Jaj...
Neb jsem tu stále já... meč v ruce a na těle zbroj... a pobil jsem už nepřátel voj...
Můžu nabídnout i kordy, či pistole snad... V obou případech je to však pro soka případného i tak jistá smrt...
Proto raději sklenku moku mlhového pozvedneme a na zlotřilosti podobné zapomeneme...
Jaj...
Mors omnibus communis...
- PSY3
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières
- Kontaktovat uživatele:
Vítej
A jakožto jeden ze spolumajitelů baru Naproti a jeho nově otevřené pobočky naproti Naproti ( obojí je na Jana Uhra
) tě rád někdy poznám osobně, ať už při návštěvě s dcerou nebo třeba i na nějakém ze srazů absinthemafie.
Pokud by jsi rád nějakou tu lahvinku absinthu, určitě si pro informace a recenze choď sem ... no a pro lahev k nám
veškeré absinthy co prodáváme v baru, máme i skladem a pro absinthemafiány se najde i nějaká ta slevička
Absinthu zdar,
Vašek
A jakožto jeden ze spolumajitelů baru Naproti a jeho nově otevřené pobočky naproti Naproti ( obojí je na Jana Uhra
Pokud by jsi rád nějakou tu lahvinku absinthu, určitě si pro informace a recenze choď sem ... no a pro lahev k nám
Absinthu zdar,
Vašek
Víc je víc