Justifiée & Ancienne
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Justifiée & Ancienne
Oni.
Zeptej se CAB, Markuse, Rueverte. Každý z nich přišel o spoustu peněz jen kvůli pokutám. Psal jsem o tom Habuovi před týdnem, Markus v panice teď požaduje od La Semilla laboratorní test jinak to nebude moc prodávat. A to, že se Semilla pohybuje v pekelných hodnotách je každému jasné. Nová šarže už může být zcela jalová. To je to prokletí prvních šarží (Sauvage, Sapphire, Jade atd).
Zeptej se CAB, Markuse, Rueverte. Každý z nich přišel o spoustu peněz jen kvůli pokutám. Psal jsem o tom Habuovi před týdnem, Markus v panice teď požaduje od La Semilla laboratorní test jinak to nebude moc prodávat. A to, že se Semilla pohybuje v pekelných hodnotách je každému jasné. Nová šarže už může být zcela jalová. To je to prokletí prvních šarží (Sauvage, Sapphire, Jade atd).
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz svoji objednavku mam, co vy? 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Omnia mea mecum porto.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Not enough gold, my lord. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem plánoval jen 2 lahve do archivu, ale oznámení výrobce o Pontarlier pelyňku vedlo k rozhodnutí zakoupit celý karton. Naštěstí nezdražil 
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
ano ano, už jsou dvě láhvinky doma, dneska bude krásný večer 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, neser se s timTornado píše:....vedlo k rozhodnutí zakoupit celý karton....
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem dorazil z Reichu a doma na mě vedle mé milované ženy čekaly i dvě láhve J&A. Louchovat to teď nebudu, protože sotva koukám a těším se na postel, ale otevřít a očuchat jsem musel a tedy, kurva, tohle voní o několik levelů líp než první šarže! Nemůžu se dočkat, až to ochutnám, ale aroma napovídá, že tohle bude libůstka.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Prodám několik láhví první šarže 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, srkám tu... no... vlastně už dopíjím první sklenku 2. šarže J&A. Tohle se pije samo. Z první šarže jsem byl tak nějak rozpačitý, ale tohle je bomba! Na celou recenzi teď nemám čas a vlastně ani tak chuť, protože tahle "kouřovka" mě naprosto odrovnala. Představte si jemný, ne moc dominantní pelyněk z Pontarlieru, krémovitost kvalitního anýzu a fenyklu - to celé zabalené do sudové zemitosti, která silně připomíná finiš nakouřeného piva, nebo těch klasických "uzených" whisek z Islay.
Tohle je 1. liga! V Boršicích se zase něco povedlo!
Tohle je 1. liga! V Boršicích se zase něco povedlo!
- Moderní absinthe chutná moderně.
Mne to těší a zároveň mr...páč nevím, co mám dělat s první šarží
Habu nepotěšil 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.