St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Něco jsem tu už naznačoval, teď víc info.
St. Antoine 2018 se ponese ve změně. Je to 11 rok, co to destiluju a moje preference a chuťové buňky se vyvíjejí. Množství všech klíčových bylin je pořád stejné, včetně barvících, ale ďábel je v detailech, lehkých tónech a vyšších úrovní chuti. Nový ročník má v sobě bylinu, kterou jsem nepoužil v žádném předchozím absintu. Má zjemňovací funkci, takový protiklad k zemité andělice.
Občasní pijáci absintu to nemusí poznat, ale vy, chlastometři co to lámou od první šarže, vy to poznáte. Pro mě je to (jako obvykle) nejlepší St. Antoine co jsem kdy vypálil. Má obrovský zrací potenciál už kvůli naprosto úžasnému anýzu a fenyklu.
První litry nového ročníku jsem začal destilovat 8.8.2017 s tím, že se začne prodávat od ledna 2018. Ale jak jsem už psal, prodeje letos nějak moc vyskočily a výsledkem je skoro kompletní vyprodání. Od září by nebylo co prodávat. Musíme tedy začít prodávat ročník 2018 už letos.
Píšu to jen sem, většinu zákazníků moc nezajímá jaký ročník pijí, hlavně že to je. Dám vám vědět, kdy bude nová šarže na Náladě.
St. Antoine 2018 se ponese ve změně. Je to 11 rok, co to destiluju a moje preference a chuťové buňky se vyvíjejí. Množství všech klíčových bylin je pořád stejné, včetně barvících, ale ďábel je v detailech, lehkých tónech a vyšších úrovní chuti. Nový ročník má v sobě bylinu, kterou jsem nepoužil v žádném předchozím absintu. Má zjemňovací funkci, takový protiklad k zemité andělice.
Občasní pijáci absintu to nemusí poznat, ale vy, chlastometři co to lámou od první šarže, vy to poznáte. Pro mě je to (jako obvykle) nejlepší St. Antoine co jsem kdy vypálil. Má obrovský zrací potenciál už kvůli naprosto úžasnému anýzu a fenyklu.
První litry nového ročníku jsem začal destilovat 8.8.2017 s tím, že se začne prodávat od ledna 2018. Ale jak jsem už psal, prodeje letos nějak moc vyskočily a výsledkem je skoro kompletní vyprodání. Od září by nebylo co prodávat. Musíme tedy začít prodávat ročník 2018 už letos.
Píšu to jen sem, většinu zákazníků moc nezajímá jaký ročník pijí, hlavně že to je. Dám vám vědět, kdy bude nová šarže na Náladě.
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Těším se...jak to bude na prodejně, hned jsem tam
Co tam je navíc? (Jestli to teda není tajné)
BTW: ono po té reportáži v jídlo s.r.o se nedivím že prodeje vyskočili...
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Oi Oi! To rád slyším.Martin píše:takový protiklad k zemité andělice.
NEPROZRAZOVAT!!! Chlastometři se těší, že se budou předhánět v hádání, co že to je!VSemi píše:Co tam je navíc? (Jestli to teda není tajné)
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě potěším, anděliku jsem stáhl o polovinu a navíc jí dal ten protiklad. Ten musíte poznat sami.
Že bych ho konečně vzal na milost? 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem dělal pořádek v archívu a vypadá to, že si tu udělám brzo vzpomínkovou ochutnávku. Nejméně lahví mám z první šarže, už jen poslední dvě. Nejvíc lahví mám z druhé šarže, čert ví proč. A naštěstí mám ještě 4 láhve trojky a pětky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Hezky... Pokud by byla šance, tak bych měl zájem o alespoň o vzorky.Martin píše:Dneska jsem dělal pořádek v archívu a vypadá to, že si tu udělám brzo vzpomínkovou ochutnávku. Nejméně lahví mám z první šarže, už jen poslední dvě. Nejvíc lahví mám z druhé šarže, čert ví proč. A naštěstí mám ještě 4 láhve trojky a pětky.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Trojka ........ krčí se mi tu poslední 2 deci, velmi smutný příběh