Ethylester kyseliny mravenčí vs. thujon.

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
zzaraza
Pokročilý absintista
Příspěvky: 226
Registrován: pon 26. led 2015 17:44:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Ethylester kyseliny mravenčí vs. thujon.

Příspěvek od zzaraza »

:nech takze mluvime o rumove essenci nikoliv o konkretni latce?..nojo,verejnost...

btw furan vznika prazenim kavy, "smazenim" sudu a dokonce i prazenim sladu...vubec jakoze tim, tepelnim zpracovanim vlakniny a dreva vznika spousta "zajimavych" latek aromaticke povahy, so we all gonna die :devil
Uživatelský avatar
Rafael
* Zkušený piják *
Příspěvky: 585
Registrován: pát 29. srp 2014 12:22:57
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Bydliště: Valašské království
Kontaktovat uživatele:

Re: Ethylester kyseliny mravenčí vs. thujon.

Příspěvek od Rafael »

Chemofobie?
James Kennedy je "myslím" takový dost známý šťoural v té oblasti.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Odpovědět