L'Ancienne

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: L'Ancienne

Příspěvek od Froggg »

Kua, škoda, ten šoumen byl taky z HK, trochu mě lákalo, spojit se s ním a zjistit víc, jen jsem si nevymyslel legendu...
Jinak i na Bazoši se dá prodat ledasco a dobře, já občas prodávám něco z fototechniky nebo zbraní, dám to na servery specializovaný, ale i na Bazoš a právě na inzerát na Bazoši reagovali i Němci. Ono v dnešním světě kompjůtrů, všech těch internetů a asociálních sítí se to dostane i z toho Bazoše daleko. Však i to, že se inzerát objevil tady, je toho důkazem.
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Zase bych se nebál toho, že to časem z absošky zmizí..... Oni mají čas a dřív nebo později to někdo koupí, nebo to prodaj ještě dráž :D
Duncan
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duncan »

Dobrý den,
okolnosti mě donutily abych se zbavil následujícího kousku - dám to nejvyšší nabídce, posílejte PM
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Duncan
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: Berthe de Joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duncan »

Zdravím - tak přišlo několik nabídek, z toho nejvyšší byly za 8k - tak to po čarodejnicích zase zkontroluji a vyhodnotim
.......prodáno
StB_expozitura brno

Příspěvek od StB_expozitura brno »

ahoj, do sbírky mi bohužel chybí L'Ancienne :-( (resp. jednu jedinou lahev mám, ale tu neplánuji vypít, prodat či směnit, tudíž ani zařadit do sbírky.)

jsem tedy ochoten za jednu lahev L'Ancienne nabídnout ve směně:
- buďto 6 lahví OMFG ginu 2019
- nebo 1 lahev Dubieda + 1 lahev Totálně vytroubeného
- nebo 1 lahev zdejšího dekorativního zevního mazání známého jako mafiasinthe a k tomu něco malinko navíc (např. 1 lahev Vytroubeného nebo 2 lahve OMFG '19) nebo nějaký doplateček v czk dle domluvy

případně jsem ochoten koupit za mrzký peníz v nominální hodnotě 15000 vočí, tj. za cenu, jakou nedávno prodával kápo na svém webísku.
zzaraza
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zzaraza »

Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé :hmm
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

zzaraza píše:Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé :hmm
Nebyla a pochybuji, že kdy bude. :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
zzaraza
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zzaraza »

Habu píše:
zzaraza píše:Btw, buď jsem nějak blbě hledal, nebo...byla vůbec někde zveřejněna receptura L'Ancienne?.. Už jenom z pohledů historické kauzality by to bylo velmi zajímavé :hmm
Nebyla a pochybuji, že kdy bude. :twisted:
:finger One should never poke an engineer with a problem, you know...
Maja
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maja »

Lze jen doufat, že Martin svoje záznamy neuchovává pouze v elektronické formě a píše si je i do nějakého notýsku, který je zamčena v černé skříňce, kdyby došlo na nějakou formu apokalypsy. :D
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

FYI.
Aktuální Justifiée & Ancienne má naprosto stejnou recepturu, jako L'Ancienne. Rozdíly jsou už jen pouze ve stáří a kvalitě bylin daného roku. Justifiée 2020 budu destilovat v březnu.
Odpovědět