Gin
Re: Gin
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Je docela v pohodě. Na to, že poprvé začal pálit v květnu. Ten gin je ale vhodnější do koktejlů, samotný není tak komplexní, jak bych si představoval.
-
neitsmmar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Tezko rict..
- Kontaktovat uživatele:
Na internetu na mě vybaflo tohle: https://www.borrago.com/product-page/pr ... lend-500ml" onclick="window.open(this.href);return false;
údajně nealko gin.. Zkoušel to někdo?
údajně nealko gin.. Zkoušel to někdo?
O tomhle mi říkal můj bývalý barman, který nepil...a také jsme o tom nedávno vedli debatu, zda je to něco, co si lidé dají za větší peníze či se přikloní k limonádám, nealku pivo, nealko koktejl atd...tedy, zda se to oplatí ( třeba máme nyní samurai shot na zkoušku, což je ale něco docela jiného ). Či zda pít gin, když to není destilát ( nechutnal jsem, nemohu posoudit chuť ) a nepiješ...odpovědět si musí každý sám, sto lidí, sto chutí...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- urbis
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zufanek
- Kontaktovat uživatele:
Sháním OMFG 2014, 2015 a 2016. 14 a 15 jsem vypil, 16 rozbil
Kdyby někdo měl za rozumnou cenu nebo chtěl vyměnit za (2 lahve) La Grenouille 2014 a nebo 2015, případně za Dubied, prosím do zpráv. Díky.
Naposledy upravil(a) urbis dne pát 14. pro 2018 20:25:46, celkem upraveno 1 x.
Ženské a chlast, to je moje.