Extrait D'absinthe Dubied

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
VSemi
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Re: Extrait D'absinthe Dubied

Příspěvek od VSemi »

Slovi píše:Zas ty posraný kapitalisti. Udělaj bublinu ze všeho. :D
Pak to jen vychytat než ta bublina praskne :D .....něco jako Bitcoin :D
Mnemonic
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Pánové, díky za nabídky. Nevím jestli by mě to motivovalo k vypití, nebo k uložení do archivu. Zkusím si to nechat projít hlavou, ale možná zůstanu spíše u té ochutnávky, abych to nesušil ve sklepě :)
StB_expozitura brno

Příspěvek od StB_expozitura brno »

Mnemonic píše:Dle recenzí jde o opravdovou lahůdku, bohužel jsem nákup promeškal. Nejsem tak bláhový, abych si myslel že lahvinku někde seženu a nejsem takový blázen (ve vší úctě k Martinově práci :)) abych za ní dal 25k. Nanašel by se někdo, kdo by byl ochoten se o ten zázrak podělit? Kdyby byl někdo ochoten nabídnout deci ze svých zásob (ideálně za cenu, která by mě nenutila dát děti do otroctví, kde by toho stejně při stáří 0,5 a 4 roky moc nepředvedly), byl bych mu neskonale vděčen :) Předem díky za případné nabídky
osobně jsem přesvědčen, že v současné době je cena bezmála 1000 euro (nabídka na lihovarek.cz) za dubieda přestřelená. nejen proto, že na trhu jsou lahve podstatně levnější. nicméně je to jen otázkou času (rok, dva? deset, dvacet let?), než ta cena tam doroste. tím, že jsem na trh vrhl dvě lahve s cenou kolem 9 tisíc, tak vidím, že poptávek je dost, většinou sice lidi jen oťukávají, ale nakonec se jeden z nich vycuká a koupí.

ovšem také se může stát, že někdo, nebo více lidí naráz, bude na trh chtít více lahví, v tu chvíli může cena klidně spadnout. nicméně v horizontu let se domnívám, že cena stále poroste i nad současnou hladinu uskutečněných prodejů. (ne nadarmo jsme u každé otevřené lahve omfg nebo limitky od žufánka žertoval, že propíjím budoucnost svých dětí :-) )

také se může stát, že (pravý) absinth začne být více trendy (ono to už teda roky běží, ale zatím pomalu), stane se z toho mainstream a lahve z počátků české absinthové historie vyletí na menší desetinásobky někdejší pořizovací hodnoty, často bez ohledu na chuť a kvalitu. bez ohledu na pomalu nadcházející recesi je stále více lidí, co mají nazbyt peněz a neví, co s nimi.
Mnemonic
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Jo a ona je to ve finále vzhledem k ostatním nabídkám dobrá cena, ale jak jsem psal, chci to hlavně ochutnat, ne válet ve sklepě...
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

StB_expozitura brno píše: (pravý) absinth začne být více trendy (ono to už teda roky běží, ale zatím pomalu), stane se z toho mainstream a lahve z počátků české absinthové historie vyletí na menší desetinásobky někdejší pořizovací hodnoty, často bez ohledu na chuť a kvalitu. bez ohledu na pomalu nadcházející recesi je stále více lidí, co mají nazbyt peněz a neví, co s nimi.
Ten zvyšující se zájem o absint je teď dosti patrný hlavně v Česku a nezávisle na to i v Německu. A láhve L'Ancienne se už dnes pod 10k nenajdou. Jen bych rozporoval tu poznámku k chuti a kvalitě. První Hillsové, Zelené Stromy, Absinthiumy, King of Spirits GOLDy a jiné patoky si o takových částkách mohou jen nechat zdát.
- Moderní absinthe chutná moderně.
StB_expozitura brno

Příspěvek od StB_expozitura brno »

Habu píše:
StB_expozitura brno píše: (pravý) absinth začne být více trendy (ono to už teda roky běží, ale zatím pomalu), stane se z toho mainstream a lahve z počátků české absinthové historie vyletí na menší desetinásobky někdejší pořizovací hodnoty, často bez ohledu na chuť a kvalitu. bez ohledu na pomalu nadcházející recesi je stále více lidí, co mají nazbyt peněz a neví, co s nimi.
Ten zvyšující se zájem o absint je teď dosti patrný hlavně v Česku a nezávisle na to i v Německu. A láhve L'Ancienne se už dnes pod 10k nenajdou. Jen bych rozporoval tu poznámku k chuti a kvalitě. První Hillsové, Zelené Stromy, Absinthiumy, King of Spirits GOLDy a jiné patoky si o takových částkách mohou jen nechat zdát.
yes, nemyslel jsem to na ten nejnižší level kvality. ale třeba tak, že i běžný, nehvězdný solidní průměr může růst za určitých okolností na ceně, někdy i razantně.
PSY3
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Sans Frontières
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PSY3 »

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/994640 ... 70-05l.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatá horečka stoupá, už jsme na 12k :D to někdo z vás prodává aby měl na omfg2019? :D

Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Víc je víc :)
urbis
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zufanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urbis »

PSY3 píše:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/99464092/Dubied-Zufanek-1798-70-05l.php

Zlatá horečka stoupá, už jsme na 12k :D to někdo z vás prodává aby měl na omfg2019? :D

Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Se ptej toho, co psal příspěvek před tebou :D
Ženské a chlast, to je moje.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

No... někteří to na FB již zaregistrovali... Wolfgang našel další láhev.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Obrázek
Omnia mea mecum porto.
Odpovědět