Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od Tornado »

Wagi píše:Cekam nejakou tecenzi k DNA vol.4, bozel prvni dva me obesli, 3 je super ale uz ji nemam..... takze vyhlizim 4
1 i vol 2 mám otevřený a rozlitý v menších lahvičkách. Není problém se případně domluvit stylem Habuho vzorkárny :cool
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Hele to max. tu 4, ty první dva to je myšleno tak že mě nezaujaly :)
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: Myslím, že Kmotr má práce nad hlavu a takový podnik jako Oko ho úplně nevytrhne :chuckle

Nicméně GinOKO či GINOK je brilantní název :shock:
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

Případně GINKINOOKO a nebo pokud chceš fakt něco eňo ňuňo, tak GINOKOKINO :rock
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Ginoko jako Moloko. Obrázek
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Občas nám říkám Koko bar...mohl by to byt KokoGin, prvni kokosový gin! A kdyz mne to tady štve, jsme Kokot bar...gin pro vyvolené...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

HNS píše:Občas nám říkám Koko bar...mohl by to byt KokoGin, prvni kokosový gin! A kdyz mne to tady štve, jsme Kokot bar...gin pro vyvolené...
Macerací těch nejvybranějších surovin ve velejemném lihu vzniká KokoGin, nápoj, o němž je lepší dlouze nepřemýšlet. :D
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Kdo dává GinFest? Martin je jinde, už to tu psal, Tornado věřím, že ho potkám na lovecké cestě po stáncích s kufrem na kolečkách, ještě někdo se chystá? :)
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Kdo dává GinFest? Martin je jinde, už to tu psal, Tornado věřím, že ho potkám na lovecké cestě po stáncích s kufrem na kolečkách, ještě někdo se chystá? :)
Mám to v plánu, podle seznamu to ale vypadá, že kufřík nebudu potřebovat (moc novinek nebo toho co jsem ještě neměl, tam není).
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Taky sem koukal, já tam spíš beru děcka, aby se podívali zase na chvilku do světa a nebyli pořád v Koku :mrgreen:
Odpovědět