za měsíc mi je 31 a jsou to cca 2 měsíce, co jsem se zamiloval do Absinthu. V minulosti proběhly nějáký kalby stylem hromada piv a v baru, u kterého jsem dřív bydle,se dorazit Bitterem od Kyla. Do panáka kostky ledu počkat, 10 minut a pak to vycucat. Samože básničky o zfetovanosti thujónem to tehdy o to přiživovaly.....jak jinak jsem nikdy nic nepocítil. Docela mi to i chutnalo. Pak pár let pauza a letos v létě jsem spal pár nocí v penzionu v Bělé, v podstatě vedle Kyla. Tak jsem si 2 flašky koupil a doma to popíjel s ledem jen tak a chutnalo mi to o to víc. Samozřejmě jsem opravdu měl za to, že piju nejlepší Absinthe vůbec a že nic lepšího u nás není. V lednu jsem začal trošku pátrat až sem vypátral tady Vás - mafiány. Zjistil jsem jak to všechno je a není. Objednal jsem od Martina flašku Toncka a J&A a vůbec nevěděl co od toho čekat. Bál jsem se, že mi to třeba nebude chutnat nebo já nevím....Pak to přišlo.....A měl jsem nádhernej večer s mou novou zelenou milenkou. Byla to láska na první doušek. Věřím že to je láska na celej život
Zdraví Jirka z Olomóca.