Whisky
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Whisky
Islay pyčo!
A k tomu Heilung (vypadá to, že se dostanu na koncert!)
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná kolekce
Chystáme se na dovču do Skotska, než ti šašci brexitnou je limit na hlavu 14 lahví... takže bych si tam chtěl něco ochutnat a nakoupit zásobu na příštích deset let

- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
<OT>Ty vinyly s Heilungem jsou drahý jak prdel... ale co nadělám. Jinak čím dál tím víc se Heilung dostává k mému hřebu večera, resp. festivalu Brutal Assault. Wardruna v pevnosti byla magie. Heilung bude katapult do jiných míst. Těšení! </OT>Slovi píše:[/attachment]
A k tomu Heilung (vypadá to, že se dostanu na koncert!)
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ze Skotska bych si přivezl pouze nějaký speciály, např edice dostupné jen v palírnách. Zbytek se dá (zatím) většinou sehnat znatelně levněji jinde... Já už jsem si pro sychr svoji doživotní zásobu udělal.drahousek píše:Pěkná kolekceChystáme se na dovču do Skotska, než ti šašci brexitnou je limit na hlavu 14 lahví... takže bych si tam chtěl něco ochutnat a nakoupit zásobu na příštích deset let
![]()
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
To kdekdo, pouze většina o tom neví.Tornado píše:Já už jsem si pro sychr svoji doživotní zásobu udělal.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Netusite co se deje s cenama Glenfidichu? Jsem tu v shopiku a winter storm za 199 liber. Na heurece 9.900kc. 30 leta 43% 500 liber, alkohol.cz za 30.000,- Suma sumarum o polovinu levnejsi? Ja zul v domneni, ze primo na miste to bejva i malinko drazsi.... To jsou u nas uz nejak Borisovo-exitovy ceny??
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Některý speciální edice jsou u nás přeprodávaný za nesmyslně vysoké ceny. Další příklad můžou být třeba Ardbeg Kelpie nebo Dark Cove. Oba jsem přitom vloni koupil přímo v Londýně okolo 100L. Standardní lahve Glenfiddichu se ale u nás dají sehnat docela dobře. Mimochodem teď probíhá v Tescu nějaký výprodej a 15 yo tam měli za 699Kč.drahousek píše:Netusite co se deje s cenama Glenfidichu? Jsem tu v shopiku a winter storm za 199 liber. Na heurece 9.900kc. 30 leta 43% 500 liber, alkohol.cz za 30.000,- Suma sumarum o polovinu levnejsi? Ja zul v domneni, ze primo na miste to bejva i malinko drazsi.... To jsou u nas uz nejak Borisovo-exitovy ceny??
Winter Storm jsem si pořídil obě šarže z masterofmalts a cenově to bylo okolo těch 200L.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Někdo na Whisky Life! Prague 2019? Zvažuju účast.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
No co bych ti povidal... šel bych, ale nemůžu!Slovi píše:Někdo na Whisky Life! Prague 2019? Zvažuju účast.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Mám to v plánu na sobotu. Ale tradičně to u mě bude o vzorkováníSlovi píše:Někdo na Whisky Life! Prague 2019? Zvažuju účast.