Zkoušeli jste ho někdo někdy? Mě na něm fascinuje to, že se při přípravě používá absint jen na to, aby se pak brutálně vylil:
https://youtu.be/yvM2aokmA0U?t=163" onclick="window.open(this.href);return false;
Bych to dal aspoň někomu dopít, přijde mi to strašná škoda, i když v tom videu je jenom Pernod.
Sazerac koktejl
Re: Sazerac koktejl
Samozřejmě
Už jsme ho tu myslím řešili. Tenký film na povrchu sklenice protočením cenťáčku absintu je frajerské a následné vylití efektní ( jako u velmi suchého martini ), no nicméně, pokud používáš drahý absint na sazerac ( třeba L'A, že
) tak ( aspoň za mne ) použiješ sprej, resp. sprejík 
Už jsme ho tu myslím řešili. Tenký film na povrchu sklenice protočením cenťáčku absintu je frajerské a následné vylití efektní ( jako u velmi suchého martini ), no nicméně, pokud používáš drahý absint na sazerac ( třeba L'A, že
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Korpiklani
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sazerac koktejl
Urcite bych pouzil spray a nebo bych dal do sklenice led, pres led absinthe a pak vedle cocktailu. Rozhodne to neni nic proti nicemu, taky to tak delam [emoji483]
Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk