Skleničky
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skleničky
No jo.. mrzi me to, protoze se mi ty sklenicky vazne libi a mel jsem z nich opravdu radost. Ale svet se nezbori, holt dotlacim odlejvany sklenice, ktery svymu ucelu taky poslouzi a dotycnej, at si to sklo treba narve do chrtanu
Jen me mrzi to, ze to bylo sklo treba tak za bura, a kdyz to ten clovek bude prodavat, tak nevi, co vlastne ma a streli to za par kacek jako "nejaky divny sklenicky"
Omnia mea mecum porto.
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že v době internetu si snadno dohledá co to je a za kolik...
Kolik toho bylo? Není v ulici kamerový systém MP/PČR?
Kolik toho bylo? Není v ulici kamerový systém MP/PČR?
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Nevim presne...tak dvacet sklenek a par karaf...bude to neco pres bura. A nevim, jestli je kamerovej system v ulici, ale uklidil to nejspis nekdo z baraku, protoze jsme to zapomenuli na chodbe domuVSemi píše:Kolik toho bylo? Není v ulici kamerový systém MP/PČR?
Omnia mea mecum porto.
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vylepit v baráku ceduli, že pokud někdo našel krabici se sklem, nechť se obrátí na... Ono totiž buď to mohl fakt někdo uklidit v dobrým, stalo se mi to, když jsem bydlel v baráku plným důchodců, že prej aby mi to nikdo neukradl. A pokud to někdo fakt šlohnul, tak třeba zjistil, že mu je to na vohno, a tak to vrátí s podobnou výmluvou, že Vám to jen zajistil...
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Presne to mam v planu..ostatne je to posledni moznost.Froggg píše:Zkus vylepit v baráku ceduli, že pokud někdo našel krabici se sklem, nechť se obrátí na... Ono totiž buď to mohl fakt někdo uklidit v dobrým, stalo se mi to, když jsem bydlel v baráku plným důchodců, že prej aby mi to nikdo neukradl. A pokud to někdo fakt šlohnul, tak třeba zjistil, že mu je to na vohno, a tak to vrátí s podobnou výmluvou, že Vám to jen zajistil...
Omnia mea mecum porto.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Nejspis to patri sem...
Pozoruhodny jev:
Kdyz si sklenicku umistite mezi repraky tak aby se nachazela presne uprostred sceny(ano tam kde sedite nejradej vy) a zapnete napriklad Boris - Absolutego je celkem mozne ze vam louche bude rezonovat z hudbou.
Sice je tam vice promennych, ale u me to funguje krasne...nebo...nebo nemusite pit od rana
Pozoruhodny jev:
Kdyz si sklenicku umistite mezi repraky tak aby se nachazela presne uprostred sceny(ano tam kde sedite nejradej vy) a zapnete napriklad Boris - Absolutego je celkem mozne ze vam louche bude rezonovat z hudbou.
Sice je tam vice promennych, ale u me to funguje krasne...nebo...nebo nemusite pit od rana
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
To znie ako pekná sobota
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
https://www.facebook.com/LihovarZufanek ... &__tn__=-R" onclick="window.open(this.href);return false;
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá božsky, ale mám takové neblahé tušení, že to dopadne stejně jako s absintovými speciály, tedy že se na většinu z nás nedostane 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele daj se koupit i mimo sadu,tqk nepocitam ze jich bude par to by s vyroba nevyplatila, cekam lepsi fotky. Nevypadaj spatne, ale ty tvary jsou dost podobny uz existujicim sklenickam.