Na tu Dubied 2020 jsem opravdu zvědavý, zjevně se destiloval ve stejný rok jako původní 2018. Stáčení do láhví v září, tak snad pak budu mít štěstí a nějaká se ke mně dostane.
Docela by mě zajímalo, co šlo do láhví pro tu NGP limitku, zda-li právě ta "2020" nebo se destilovala samostatná várka. Martine?
Stejnou, jen na pravé straně bude 2020 namísto 2018.
Jinak pravidelně popíjím D20 (well, technicky 18) a s klidným svědomím říkám, že je mnohem lepší, než původní. Ale to je holt tím dvouletým zráním. To nic nenahradí.
Martin píše:Stejnou, jen na pravé straně bude 2020 namísto 2018.
Jinak pravidelně popíjím D20 (well, technicky 18) a s klidným svědomím říkám, že je mnohem lepší, než původní. Ale to je holt tím dvouletým zráním. To nic nenahradí.
Martin píše:Stejnou, jen na pravé straně bude 2020 namísto 2018.
Malá technická otázka: předpokládám že to zrálo v tanku nebo skleňeném demižonu. Jaký je rozdíl oproti zrání v lahví resp. Jaké je minimální množství aby to zrálo a nedegradovalo?
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
He? Jsem vždycky myslel, že kolky jsou jen čistě nějakej "štempl" od státu, že to je cajk...? Ono to je nějak odlišený i podle toho, na co je ten kterej kolek nalepenej? Tady podle litráže zjevně? Nebo jak to mám chápat? Co korek to originál pro danou... já nevím, sérii?
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."