Louche - lehce slabsi, pomaha tomu tmava barva absintu....
Kazdopadne sedim od toho 20 cm a cejtim sud.... To je strasna mrda..... Voda stahne stiplavost dreva a utlumi alko vuni.... Vysledek je fajn
Foto není srovnání, bohužel to už jsem pil sám...........
Chut,,, co k tomu.... Takhle nejak sem si predstavoval absinth do kteryho hodis drevo..... Mam rad Vintage cut, coz je sud 3 roky... Ten absinth je lehce se stiplavim koneckem,,, co tedy mame po 5 letech... Presnej opak silna a tezka chut dreva se vam prubezne v puse preliva a opousti vas s jemnym absintovim ocaskem..... Je to strasne divny, zvlastni ale tech 55% je tak kurevsky jemnejch, ze to ucucavam,povaluju na jazyku a cekam co bude dal......
Chcete si dat lok absintu dostanete do pusy brutalni naval dreva, to se Vam projede po patre a s poslednim lokem dostanete pelynkovou slehu,ktera velmi rychle prejde v dlouhy a svezi dojezd..... Konzistence je spise vodovejsi, ale tady to vsechno slusne pracuje...... Kazdopadne druha sklenice a konec...... Chut je v ramci absitnhu extremne na hrane, neni to na kazdodeni piti, ale mit jednu dve lahve pokud mate radi tyhle drevene veci na vecery, kdy to spolecnost oceni proc ne.....
Zaver - Nocif, ma to pribeh, slusnej absinth, malinko "vzacnejsi" kvuli spatne dostupnosti, lehce zvlastni nasladlejsi chut.
Armand Guy - vodovejsi drevo s dozvukem absintu, skoda ze momentalne jsou litrovky pryc... Ale asi bude casem dalsi, nikde nepsali ze je to limitka ci tak neco.... Urco bych jednu,dve pro sichr mel, neuziju si ji jako jemnejsi Vintage cut a dle me to je hrana chute absintu, pro nekoho uz bude dal...... Exotika ano
Takze ja sem na Kovarne a Vam pekny vecer